SURVIVOR

Survivor 2: Εκτός η Φελίσια Λαπάτη και ο λόγος που χάνει διαρκώς η Ροδάνθη

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών του Survivor ήταν η Φελίσια Λαπάτη, η Ροδάνθη Καπαρού και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης. Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν τελικά η Φελίσια

«Θέλω να ευχαριστήσω όποιον ασχολήθηκε ή χάρηκε που με είδε ή ταυτίστηκε με κάτι δικό μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Σίγουρα όσο και να τη ζήσεις, δεν είναι ποτέ αρκετή. Δηλαδή, όσο αυτό το ταξίδι δεν έχει τελειώσει και αποχωρείς, θα σε τσούζει πάντα. Αλλά εάν σκεφτείς ότι κατάφερες να έρθεις, δεν υπάρχει τίποτα που να σε πληγώνει σε αυτό. Γιατί είσαι πραγματικά επίλεκτος αν βρεθείς εδώ πέρα. Οπότε είμαι και πάλι ευγνώμων και ευχαριστώ πολύ που το έζησα». Αυτά ήταν τα πρώτα της λόγια μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 

Λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού η Ροδάνθη, που έχει να σταυρώσει νίκη από τότε που στο παιχνίδι ήταν ο Αλέξανδρος Παρθένης, ανέλυσε με ένα δικό της τρόπο το λόγο που χάνει στα αγωνίσματα. Η συλλογιστική της δε βγάζει και πολύ νόημα οπότε όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μίλησε για αδικία πάντως και παρέμεινε για ακόμη μία φορά.