WATCHLIST

Πώς είναι σήμερα η Ζήνα κι ο Ηρακλής των τηλεοπτικών σειρών

Υπήρξε μια εποχή, καθόλου σύντομη, που κάθε απόγευμα  ή Σαββατοκύριακο το Star έδειχνε "Xena, the Legendary Princess" ή "Hercules, the Legendary Journeys" ή και τα δύο. Ηρακλής και Ζήνα έχουν στοιχειώσει τα παιδικά κι εφηβικά χρόνια των περισσοτέρων από εμάς και η αλήθεια είναι πως για μεγάλο διάστημα είχε πολύ πλάκα όλο αυτό. Τα κορίτσια γλυκοκοίταζαν τον Ηρακλή και τα αγόρια πάθαιναν κάτι με τη Ζήνα και τη Γαβριέλλα.

Ο Kevin Sorbo μπήκε στο ρόλο του Ηρακλή το 1994 κι έκτοτε τον έχουμε ταυτίσει με τον μυθικό ήρωα, όπως έχουμε κάνει άλλωστε και με τον Robert Powell που ενσάρκωσε τον Χριστό στον “Ιησού από τη Ναζαρέτ”.

Townsville Megneticon was awesome. Great town with great people!

A post shared by Kevin Sorbo (@ksorbo) on

 Ο Sorbo σήμερα είναι 60 ετών, έχει 3 παιδιά κι ο τελευταίος του ρόλος ήταν στη σειρά “Supergirl”. Το 2010 έπαιξε και στην ταινία “Τhe Kings of Mykonos” με τον Nick Giannopoulos και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Κάτι που ίσως δεν ξέρεις είναι πως ο Sorbo έχασε στο παρά πέντε τον ρόλο του Superman στη διάσημη σειρά «Λόις και Κλαρκ».

Και πάμε στη Lucy Lawless, τη Ζήνα την πολεμίστρια. Η 50χρονη ηθοποιός από τη Νέα Ζηλανδία έχει αλλάξει πολύ από τότε. Ήταν 1995 όταν η Lucy μπήκε για πρώτη φορά στη χαρακτηριστική δερμάτινη στολή με τις μεταλλικές λεπτομέρειες.

Μετά τη σειρά η Lawless επανήλθε δυναμικά ως Λουκρητία στην τολμηρή σειρά “Spartacus: Blood and Sand”, η οποία άνοιξε το δρόμο από τον οποίο πέρασαν θεάματα όπως το “Game of Thrones”.

SAVE THE ARCTIC!!! XenaFansForMotherEarth

A post shared by Lucy lawless (@reallucylawless) on

H Lucy είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα ακτιβισμού. Είναι πρέσβειρα της Greenpeace και συμμετέχει συχνά σε ομιλίες και συζητήσεις που αφορούν στο περιβάλλον κι όχι μόνο. Είναι μητέρα της 30χρονης Daisy, από τον πρώτο της γάμο, ενώ έχει αποκτήσει άλλα δύο αγόρια 19 και 16 ετών με τον παραγωγό της σειράς “Xena”.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!