WATCHLIST

Οι Scream Queens δεν θα επιστρέψουν για 3η σεζόν στην τηλεόραση

Όταν είδαμε το πρώτο teaser της σειράς ''Scream Queens'' η καρδιά μας σκίρτησε. Κολλέγιο, sororities με έξαλλα νιάτα, καινούργιες plastics φιγούρες που κυκλοφορούν στο campus με ύφος, φανταστικά outfits και black χιούμορ με την Jamie Lee Curtis στην εξίσωση. Πώς γίνεται να πάει λάθος αυτό;

Η Emma Roberts στον ρόλο της πλούσιας, σνομπ Chanel Oberlin ήταν μια οπτασία και μαζί με τις Billie Lourd, Keke Palmer, Abigail Breslin και Lea Michele, που στάθηκαν στο πλευρό της, μας χάρισαν μια ροζ horror τσιχλόφουσκα που εκπροσώπησε επάξια την ποπ κουλτούρα.

Η πρώτη σεζόν της σειράς ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν πολύ σίγουροι αν θέλαμε να δούμε τη δεύτερη σεζόν στο ίδιο concept καθώς η ιστορία είχε ολοκληρωθεί και δεν άφηνε περιθώρια για συνέχεια.

Η δεύτερη σεζόν πάντως ήρθε, εμείς θρονιαστήκαμε ξανά στους καναπέδες μας να απολαύσουμε τις Chanel, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν βαρετό και δεν τράβηξε το κοινό, όπως θα ήθελαν οι δημιουργοί. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, το κανάλι επιβεβαίωσε ότι οι Scream Queens δεν θα επιστρέψουν στις οθόνες μας, ύστερα από τα απογοητευτικά νούμερα της. Ο Gary Newman του Fox είπε επίσης ότι η ιστορία των πρωταγωνιστριών ολοκληρώθηκε μέσα από αυτές τις 2 σεζόν και ότι δεν υπάρχει στο πλάνο κάποια συνέχεια.

Τουλάχιστον θα μας μείνουν τα φανταστικά gif από τη σειρά. Κάτι είναι και αυτό.