WATCHLIST

7 σειρές που κάνουν πρεμιέρα το Μάιο στο Netflix

Με τρεις ολοκαίνουριες σειρές και τέσσερις συνέχειες που κατά περίπτωση κρίνονται ως υψηλά πολυαναμενόμενες, το Netflix απειλεί ανοιχτά τη βόλτα σου στην ανοιξιάτικη βραδινή πόλη, το μπάνιο της Κυριακής και τα σχέδια για τριημεράκια. Προβλέπεται και πάλι γούβα στον καναπέ. Καλό κάψιμο!

The Mars Generation (5/5)

Αποστολή στον Άρη εξετελέσθη για το Netflix με την προσθήκη ενός πολύ ενδιαφέροντος ντοκιμαντέρ- υπερπαραγωγάρας που ακολουθεί το ταξίδι μιας ομάδας νεαρών αστροναυτών οι οποίοι εκπαιδεύονται για να πατήσουν πρώτοι πόδι στον Κόκκινο Πλανήτη.

Sense 8 (5/5)

Δεύτερη σεζόν καλώς ήρθες, σε περίμεναν πολλοί. Μετά το Christmas Special επεισόδιο η Lana Wachowski επαναφέρει την πρωτοποριακή ομάδα των 8, οι οποίοι πλέον έχουν δέσει τόσο πνευματικά όσο και σωμαρτικά.

Anne with an E (12/5)

Η ιστορία της μικρής θαρραλέας κοκκινομάλλας Anne (Η Άννα της Χαράς), της Lucy Maud Montgomery έγινε σειρά στο Netflix, γεγονός για το οποίο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η showrunner του Breaking Bad, Moira Walley-Beckett.

Master of None  (12/5)

2ος κύκλος σε συσκευασία10 επεισοδίων και για την ευγενική κωμική τηλεοπτική ιστορία του Dev και του Aziz Ansari, ο οποίος επιστρέφει στη Νέα Υόρκη για να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις, επαγγελματικές και προσωπικές.

The Keepers (19/5)

Ένα από τα πράγματα που ξέρει να κάνει σπουδαία το Netflix είναι documentaries και ειδικά όσα αφορούν σε ιστορίες δολοφονίας (ενός λεπτού σιγή θαυμασμού εδώ για το Amanda Knox). Η νέα καθηλωτική απόπειρα του δικτύου σ’ αυτό το είδος έχει να κάνει με την αληθινή ιστορία εξαφάνισης και κατόπιν φόνου της Αδελφής Cathy στη Βαλτιμόρη του 1969. Τι συνέβη στην καλόγρια που γνώριζε πολλά;

Bloodline (26/5)

Τρίτη και καταληκτική σεζόν (ίσως και φαρμακερή) για το καθηλωτικό δράμα της οικογένειας Rayburn, το οποίο ξετυλίγεται σε όλο του το μεγαλείο. Τι κατάρα κι αυτή…

 

 

House of Cards (30/5)

“Οι Αμερικανοί δεν ξέρουν τι είναι το καλύτερο για εκείνους. Εγώ ξέρω. Ξέρω ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Είναι σαν μικρά παιδιά” λέει ο “πατερούλης” Frank Underwood στο trailer του 5ου κύκλου που Ε-ΕΕΡΧΕΤΑΙ στα τέλη του μήνα. Πιο Μακιαβελικός από ποτέ ο μεγαλομανής μας ήρωας κάνει τον Donald Trump να δείχνει μπροστά του σαν μαθητούδι του δημοτικού. One Nation, Underwood.