WATCHLIST

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της τηλεόρασης

Η "καλή" τηλεόραση ανέκαθεν πλήρωνε αδρά. Κάποτε αυτό συνέβαινε και στην Ελλάδα. Πλέον αποτελεί αυστηρά αμιγώς δυτικό φαινόμενο, κυρίως αμερικανικό. Η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους τηλεοπτικούς ηθοποιούς κυκλοφόρησε από το Variety και περιλαμβάνει 84 ονόματα. Οι παρακάτω συνθέτουν την πρώτη δεκάδα. Ιδιαίτερη μνεία στον καλοπληρωτή "Big Bang Theory"- οι 3 πρώτες θέσεις ανήκουν σε ηθοποιούς του. Η λίστα δεν περιλαμβάνει τις δημοφιλείς σειρές του Netflix, από τη στιγμή που αυτό εκπέμπει μόνο online.

Jim Parsons

O Sheldon Cooper κοστίζει 1.000.000 δολάρια ανά επεισόδιο του “Big Bang Theory”.

Kaley Cuoco

Ομοίως και η Penny Hofstadter. 1.000.000 δολάρια.

Johnny Galecki

 

Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στο “Big Bang Theory”; 1.000.000 δολάρια και ο Leonard Hofstadter. Πλούσιο σόι.

Dwayne Johnson

 

Ο The Rock εισπράττει 400.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο του “Ballers”.

Drew Barrymore

 

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε τη μετάβαση από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη και το “Santa Clarita Diet” του Netflix για 350.000 ανά επεισόδιο πάντα.

Emma Stone & Jonah Hill

 

Θα συμπρωταγωνιστήσουν στο “Maniac”, το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη νορβηγική σειρά του 2014 και θα είναι διαθέσιμο από αρχές 2017 στην πλαφτόρμα του Neflix. Πληρώνονται ήδη με 350.000 δολάρια για κάθε γύρισμα επεισοδίου, έκαστος.

Nancy Cartwright

 

Οι θέσεις 8-10 της δεκάδας με τους πιο καλοπληρωμένους τηλεοπτικούς της αμερικάνικης σόουμπιζ ανήκουν στις φωνές των “Simpsons”. H Cartwright,  η ηθοποιός που δανείζει τη φωνή της στον Bart Simpson αμοίβεται με 315.000 δολάρια ανά επεισόδιο!

Dan Castellanata

 

Το ίδιο υψηλότατο κασέ απολαμβάνει και ο ηθοποιός που δίνει φωνή στον Homer Simpson.

Julie Cavner

 

Η φωνή της μαμάς Marge και γενικώς όλων των ενήλικων θηλυκών της θρυλικής φαμίλιας Simpson εισπράττει επίσης 315.000 δολάρια.