NOMADS

O Λευτέρης Χατζηιωάννου “αδειάζει” τη Ζώη και αποκαλύπτει το σχέδιο “εξόντωσης” του Μαυρίδη

"Ποια είναι η γνώμη σου για την Αποστολία Ζώη;" ήταν η ερώτηση της Φαίης Σκορδά προς τον πρώην παίκτη του Nomads, Λευτέρη Χατζηιωάννου. Η πιο πρόσφατη αποχώρηση από το Nomads είχε πολλά να πει.

Σύμφωνα με τον Κύπριο πρώην “Νομά” που αναγκάστηκε να αποχωρήσει εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι η Αποστολία Ζώη έχει αρχηγικές τάσεις και δημιουργεί ίντριγκες και εντάσεις. Συγκεκριμένα, είπε: “Είναι ένας άνθρωπος με πολύ δυνατή προσωπικότητα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ διεκδικητικός για αυτό κερδίζει στα αγωνίσματα τα κορίτσια και μπορεί να κερδίσει ακόμα και άντρες. Αυτό είναι καλό αλλά όλη αυτή η αρχηγική τάση που έχει δημιουργεί ίντριγκες και εντάσεις. Πιστεύω όταν φύγουν ακόμα 2-3 παίκτες θα έχει εντάσεις και στην υπο-ομάδα της. Πιστεύω κάπου το έχει χάσει. Βλέπει μόνο τη νίκη και το έπαθλο και ξεχνάει τα άλλα”.

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου υποστηρίζει μάλιστα πως η τραγουδίστρια, αφού έμαθε πως ο κόσμος στηρίζει τον Γιώργο Μαυρίδη, άλλαξε στάση απέναντί του κι έγινε πιο θετική. “Το έκανε λόγω στρατηγικής γιατί κατάλαβε ότι ο κόσμος τον στηρίζει” είπε, ενώ ανέφερε επίσης πως ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νίκος Αναδιώτης δεν τον ρώτησαν ποτέ τι γίνεται έξω, σε αντίθεση με την Αποστολία Ζώη και τον Δημήτρη Αναδιώτη.

“Το να βρίσκεις αιτία το ρύζι για να κάνεις όλο αυτό τον καβγά… Δεν το συνεχίζεις αν δεν θέλεις. Δεν συμφώνησε με την άποψη του Λευτέρη, αλλά το συνέχισε! Αυτό το πράγμα εμένα με χάλασε. Στην αρχή είχα έρθει κοντά της που δεν ήξερα καλά τα παιδιά. Την είχα γνωρίσει, αλλά μετά όταν μου έδειξε αυτές τις τάσεις και όταν μου είπε “πήγαινε στους μπλε” ή ότι δεν είμαι άντρας με χάλασε πολύ”.

Κατά τη διάρκεια του Πρω1νού προβλήθηκε βίντεο από το επόμενο επεισόδιο Nomads στο οποίο ο Γιώργος Μαυρίδης ξεσπαθώνει αποκαλώντας κάποιους από τους παίκτες “γελοίους”, με τον Οροκλό να του δίνει “Όσκαρ Υποκριτικής”.