MASTERCHEF

MasterChef: Η Ηλέκτρα μένει, το twitter βγαίνει από τα ρούχα του

Η τελευταία αποχώρηση από το MasterChef ήταν επεισοδιακή: Ηλέκτρα, Σελίμ και Κωνσταντίνος Συμεωνίδης διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι, με τον Κώστα να τη «γλυτώνει» πρώτος και να γυρίζει στο σπίτι ασφαλής.

Ανάμεσα στον Σελίμ και την Ηλέκτρα, οι κριτές επαίνεσαν τον πρώτο για τα άλματα δημιουργικότητας και τη βελτίωση που έχει επιδείξει στο διάστημα που βρίσκεται στο MasterChef, λέγοντας, βέβαια, ότι δεν είχε και πολύ πετυχημένο πιάτο σε αυτή τη δοκιμασία.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισαν την Ηλέκτρα μια «μαγειρική μαριονέτα», αφού οι συμπαίκτες της από τον εξώστη, της έδιναν οδηγίες μέχρι και για το πώς να ρίξει το λάδι, ενώ η ίδια δεν ήξερε να ξεχωρίσει ούτε τα μαγειρικά σκεύη, ή να κρίνει πόσο αλάτι χρειάζεται το πιάτο της. «Πάμε να μας το ξαναφτιάξεις χωρίς τη βοήθεια του εξώστη», της είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και η παίκτρια έσκυψε το κεφάλι.

Μετά από αυτά τα σχόλια όμως, οι κριτές αποφάσισαν να κρατήσουν στον διαγωνισμό την Ηλέκτρα, με το επιχείρημα ότι το πιάτο που έφτασε μπροστά τους ήταν τέλειο. Το twitter και η κοινή γνώμη εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ κατά του παιχνιδιού, αφού θεώρησαν εντελώς άδικη την αποχώρηση του Σελίμ Σελτζούκ.