MASTERCHEF

MasterChef 2: Γωγώ κατά Τζώρτζη, βλέμματα θανατηφόρα και ατάκες “δηλητήριο”

Για πότε έφυγε η Γωγώ, για πότε επέστρεψε. Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει γύρισαν για να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό του MasterChef 2. Η Γωγώ ήταν μία από τις τέσσερις και έχει πια στόχο ζωής να εξολοθρεύσει τον Τζώρτζη Παπανικολάου. Και δεν το λέω εγώ, η ίδια το δηλώνει περίτρανα.

«Όταν ο Τζώρτζης έρχεται και μου δίνει το χέρι του γιατί είμαστε και οι δύο προτεινόμενοι σκέφτομαι ‘εντάξει, μας δουλεύεις τώρα’. Πλέον δεν υπάρχουν τυπικότητες σε αυτό το σημείο που είμαστε. Και όπως ακριβώς την ώρα που μπήκα ξανά στον διαγωνισμό και μου έδωσε το χέρι του και ήθελα να του το κόψω, έτσι και τώρα μου δίνει το χέρι του και θέλω ξανά το ίδιο. Το ζήτημα πλέον είναι καθαρά προσωπικό και στόχος μου είναι να βγάλω τον Τζώρτζη από τον διαγωνισμό όπως του αξίζει.» Τάδε έφη Γωγώ.

Πώς θα γινόταν ο Τζώρτζης να μην το σχολιάσει; «Η αμήχανη χειραψία της Γωγώς ήταν λίγο απαθής. Εγώ σαν Τζώρτζης δεν έχω αλλάξει τη στάση μου ούτε στο σπίτι ούτε στην κουζίνα. Πιστεύω ότι η Γωγώ το έχει δει λίγο πιο ατομικό το επίπεδο, δεν ήταν έτσι. Είναι λίγο εγωιστικό αυτό, αλλά εγώ συνεχίζω να δείξω ποιος πραγματικά είμαι και σίγουρα η προσωπικότητα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη μαγειρική.»

Στο 02:15 πάγωσαν τα αίματα