WATCHLIST

Hell’s Kitchen: Ο Έκτορας Μποτρίνι έδειξε ποιος κάνει κουμάντο από το πρώτο κιόλας επεισόδιο

hellskitchenant1

Είκοσι μάγειρες καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητες τους σε πραγματικές συνθήκες εστιατορίου. «Βασιλιάς» τους είναι ο αμείλικτος σεφ Μποτρίνι με το γνωστό βλοσυρό του βλέμμα και τα τουλάχιστον καυστικά του σχόλια. Μέσα από τις δοκιμασίες, στόχος είναι να αναδειχθεί ένας νικητής ο οποίος, εκτός από 30.000 ευρώ, θα κερδίσει μια θέση στο βραβευμένο εστιατόριο του Mποτρίνι. Αυτό πάνω κάτω είναι το Hell's Kitchen.

Πάμε τώρα στο επεισόδιο της Δευτέρας λοιπόν που ήταν και το πρώτο. Η ομάδα από την οποία θα αποχωρούσε κάποιος παίκτης ήταν αυτή των γυναικών (η κόκκινη ομάδα). Οι Κόκκινοι λοιπόν αποφάσισαν ότι υποψήφιες έπρεπε να είναι η Σεμίνα Κατσίβα και η Ιωάννα Βουτσά.

Σεμίνα εναντίον Ιωάννας! Ποια θα ειναι η πρώτη αποχώρηση της κόκκινης ομάδας; #HellsKitchenGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hell's Kitchen Ant1 (@hellskitchenant1) στις

 

Παρόλα αυτά και ενώ οι κανονισμοί είναι τέτοιοι, ο Έκτορας Μποτρίνι δεν είχε την ίδια άποψη. Τι έκανε; Τους αγνόησε όλους και κάλεσε μπροστά την πάικτρια Δέσποινα Εκατομμάτη, αφού κατά την κρίση του αυτή ήταν η λιγότερο ικανή. «Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις ένα άλλο είδος κουζίνας. Δεν μπορείς, όμως, να κάνεις τη δική μου κουζίνα», της είπε εξηγώντας την απόφασή του.

«Από την αρχή σας είπα ότι θέλω να είμαι δίκαιος. Σήμερα ασχολήθηκα μόνο με τη Δέσποινα. Είδα ότι ήσουν πάρα πολύ αδύναμη. Και λόγω του ότι δεν έχεις ξανακάνει ίσως αυτά τα πράγματα ασχολήθηκα αποκλειστικά με σένα. Δυστυχώς όμως αυτό δεν απέδωσε».

«Η Δημοκρατία είναι το ωραιότερο επίτευγμα που έχει δημιουργήσει αυτός ο τόπος. Εδώ μέσα όμως δεν υπάρχει Δημοκρατία. Στο εστιατόριό μου αποφασίζω εγώ. Γι’ αυτό Δέσποινα εσύ δεν πρέπει να μείνεις μαζί μας. Δώσε μου την ποδιά σου», είπε υπενθυμίζοντας ποιος κάνει κουμάντο.

Κεντρική φωτογραφία: hellskitchenant1