GAME OF THRONES

Στο “Game of Thrones” ο Πάνος Μουζουράκης!

Κι άλλο ανεβαίνουν οι μετοχές του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στο sequel του ''Mamma Mia'' –όπου θα είναι και ο μοναδικός Έλληνας- ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική και… ''Game of Thrones''.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει άρθρο του περιοδικού Down Town ο Πάνος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αμερική για να περάσει από casting προκειμένου να κερδίσει μια θέση στον 8ο κύκλο του GoT, που θα κάνει πρεμιέρα το 2019.

Ο ίδιος έχει εδώ και καιρό στο μυαλό του τη διεθνή καριέρα, γι’ αυτό και έκανε κινήσεις να δραστηριοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί, έχει ήδη τον δικό του ατζέντη, ενώ οι βλέψεις του για την υπερπαραγωγή του HBO ήταν κάτι που ήθελε πολύ εξαρχής.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού επιβεβαίωσε και ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού Επιτέλους Σαββατοκύριακο, λέγοντας πως ο Πάνος θα περάσει από casting για μια θέση στο ”Game of Thrones”, με τις πιθανότητες να τον δούμε στη σειρά να είναι πολλές καθώς η φιγούρα του είναι ό,τι πρέπει για την επιτυχημένη σειρά.

Μακάρι να τα καταφέρει και να μας κάνει υπερήφανους!