GAME OF THRONES

Game of Thrones: Όταν έκλαψε ο Kit Harington (διαβάζοντας το τέλος της σειράς)

Δεν είναι ότι καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα για την 8η σεζόν του ''Game of Thrones'' αλλά το τραγούδι που εκφράζει απόλυτα την περίοδο αναμονής είναι ένα παλιό του Νίνο (ναι του Νίνο, δεν κατάλαβα, γιατί τι έχει ο Νίνο;), συγκεκριμένα οι στίχοι ''Δεν περνάει η ώρα πικρό, τσιγάρο ανάβω ξανά, δεν περνάει η ώρα, ακόμα μια νύχτα για σένα θα υποφέρω, δε θα 'ρθεις και το ξέρω''.

Τα “τυράκια” που εμφανίζονται κατά καιρούς στο internet κάνουν ακόμα χειρότερη την κατάσταση, γιατί δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα του τι θα δούμε! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η είδηση για τον Kit Harington, που έβαλε τα κλάματα αφού διάβασε το σενάριο της τελευταίας σεζόν.

Αν έκλαψε δηλαδή ο Kit, εμείς τι θα κάνουμε;;

”Έκλαψα στο τέλος, έχουμε περάσει 8 χρόνια από τη ζωή μας εκεί, κανείς δεν νοιάζεται περισσότερο από εμάς για τη σειρά!” είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που έδωσε στο BBC. Τώρα τι διάβασε και τον έκανε να κλάψει, δεν μπορούμε να το ξέρουμε- μπορεί να έκλαψε γιατί απλά συγκινήθηκε που τελειώνει η σειρά ή γιατί κάποιος πεθαίνει (παράλογο για το GoT, το ξέρουμε), σε κάθε περίπτωση εμείς θα μάθουμε το 2019 (!), οπότε ελπίζουμε μέχρι τότε να έχουμε μάθει κάτι για την εξέλιξη της ιστορίας.