GAME OF THRONES

Game of thrones: 9 ηθοποιοί από το σύμπαν του Harry Potter που έχουμε δει στη σειρά

Τι κι αν έξω έχει ζέστη και σε λίγο θα μπει ο Αύγουστος; Ο χειμώνας είναι εδώ και το Game of Thrones μονοπωλεί πλέον τις συζητήσεις μας, για αυτό είπαμε να ασχοληθούμε με ένα θέμα που συνδυάζει τα αγαπημένα μας fiction σύμπαντα: Αυτό του Westeros και το αντίστοιχο του Harry Potter. Παρακάτω θα βρεις ηθοποιούς που έχουμε δει παλιότερα στις ταινίες του Harry Potter και έχουν κάνει το πέρασμά τους και από την πετυχημένη σειρά του HBO.

Michelle Fairley

Η Michelle Fairley έχει κάνει την μαμά σημαντικών ηρωίδων- από την μία την είδαμε ως μαμά της Ερμιόνης και από την άλλη ως Catelyn Stark, μαμά της Arya και της Sansa.

Natalia Tena

Η Natalia ενσάρκωσε την αγαπημένη μας Tonks, που έπεσε στη μεγάλη μάχη του Howgarts και στο σύμπαν του Westeros έγινε η Osha, η wildling που προσπάθησε να σώσει τον Bran και τον Rickon αλλά δολοφονήθηκε από τον διεστραμμένο Bolton Ramsay.

David Bradley

Στο Harry Potter ήταν ο squib κύριος Filch, που μισούσε τους μαθητές της σχολής και φρόντιζε να τους βάζει τιμωρία και στο Game of Thrones ήταν το π^&%&ρι Walder Frey που βοήθησε στη σφαγή των Starks, αλλά βρήκε φριχτό θάνατο από την Arya Stark.

Jim Broadbent

Ο Jim Broadbent ήταν ο γλυκούλης καθηγητής Horace Slughorn που έκανε το μάθημα των Φίλτρων και φέτος είναι ο Archmaester του Citadel, που πιστεύουμε ότι θα γίνει ο μέντορας του Sam.

Ciarán Hinds

Ο Ciarán εμφανίστηκε στο σύμπαν του Harry Potter στην τελευταία ταινία, ως ο Abeforth Dumbledore, ο αδερφός του Albus που βοηθούσε τα παιδιά που έκαναν επανάσταση στο Howgarts ενώ στο Westeros τον είδαμε ως τον Mance Rayder, τον αρχηγό των Wildlings.

Julian Glover

Οκ, στον Harry Potter δεν είδαμε τον κύριο Glover, ακούσαμε τη φωνή του ως Aragog, της γιγαντιαίας αράχνης αλλά και στο Game of Thrones, που τον είδαμε ως Maester Pycelle, τι καταλάβαμε; Μας έσπασε τα νεύρα.

Ralph Ineson

Στο σύμπαν του Harry Potter ήταν ο Amycus Carrow, ένας Θανατοφάγος που πήγε στο Hogwarts την εποχή που ο Voldemort είχε παρεισφρήσει στο Υπουργείο Μαγείας. Στο Westeros υπάκουγε τον Theon Greyjoy, κάτι που δεν πήγε πολύ καλά, γενικά κακά αφεντικά είχε ο Ralph.

Freddie Stroma

Θυμάσαι τον Cormac McLaggen, που κόλλαγε ενοχλητικά στην Ερμιόνη; Ε, στο Westeros ήταν ο Dickon Tarly, ο αδερφός του Sam και ξεκάθαρα ο αγαπημένος γιος του πατέρα τους.

Ian Whyte

Ο ΠΑΡΑΠΟΛΥΨΗΛΟΣ Ian (είναι 2.16 μ.) έκανε τις σκηνές της Madame Maxime, στις οποίες δεν φαινόταν το πρόσωπό της και στο Game of Thrones, ήταν ο γίγαντας που άνοιξε το δρόμο για το Winterfell και έπεσε ηρωικά στις πύλες του.