WATCHLIST

Η απάντηση του τσολιά της Ελληνοφρένειας για το κόψιμο της εκπομπής

Το πρόωρο τέλος της Ελληνοφρένειας σχολιάζει ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης χωρίς να αφήνει «αστόλιστο» τον Alpha και την απόφαση που πήρε.

«Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι κόπηκε η εκπομπή ‘λόγω χαμηλών πτήσεων’. Λογικά σκεπτόμενος, φαντάζομαι ότι τις επόμενες μέρες θα κοπεί το μισό πρόγραμμα του Alpha ‘λόγω χαμηλών πτήσεων’», λέει, στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα, ο τσολιάς Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης και συνεχίζει: «κάναμε επτά καλές εκπομπές και ύστερα κοπήκαμε. Η συμφωνία ήταν να κάνουμε συνολικά 27 εκπομπές μέχρι τον Ιούνιο. Να αναφέρω απλώς ότι η τελευταία μας εκπομπή σημείωσε 20% στα νούμερα τηλεθέασης».

Τονίζει πως «μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας δεν κόβεται, λογοκρίνεται. Τι θες να πιστέψω; Ότι δεν έκανε νούμερα η εκπομπή; Ότι δεν έφερνε τα λεφτά της; Η εκπομπή δεν έβαλε μέσα το κανάλι. Ο Alpha ξέρει τι μπορεί να τον ενόχλησε, τι δεσμεύσεις έχει και πού θέλει να κάνει το καλό παιδί. Θέλει να κάνει το καλό παιδί στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει άδεια; Θέλει να κάνει το καλό παιδί στη Νέα Δημοκρατία γιατί βλέπει ότι μπορεί να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος πρωθυπουργός;».