WATCHLIST

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε. Τα νούμερα τηλεθέασης το αποδεικνύουν

Στο τρέιλερ του Alpha για την Ελένη Μενεγάκη πρωταγωνιστούσε ο Χρήστος Φερεντίνος και την παρουσίασε κάπως έτσι: ''Αν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήταν ο Ronaldo, αν ήταν τραγουδίστρια θα ήταν η Madonna, αν ζούσε στην Αρχαία Ελλάδα θα γινόταν για αυτή ο Τρωικός Πόλεμος. Δεν είναι τηλεπαιχνίδι αλλά είναι όλα τα λεφτά. Είναι εκπομπή, είναι ιδέα, είναι η Ελένη.''

Και η Ελένη Μενεγάκη που πολύ πίστεψαν πως κούρασε, κάνει πρεμιέρα και τα νούμερα τηλεθέασης επιβεβαιώνουν πως παραμένει βασίλισσα της όποιας ζώνης αναλαμβάνει.

Με το ”καλησπέρα-καλωσήρθατε” στο γενικό σύνολο κάνει 23,1% και 31,5% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή βολεύεται με ευκολία στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης της, καθώς για μιάμιση ώρα κινήθηκε πάνω από το 30% και άγγιξε σε τέταρτο το 38,3%.

Η Τρίτη βρίσκει την παρουσιάστρια με πλατύ χαμόγελο καθώς η φετινή σεζόν είναι για την ίδια ένα προσωπικό στοίχημα. Με μεγαλύτερη εμπλοκή ως προς τη θεματολογία και περισσότερες συνεντεύξεις η Ελένη ευελπιστεί το νέο μοντέλο να αρέσει.

Τα πρώτα της λόγια στην πρεμιέρα

”Καλησπέρα σας και καλή σεζόν. Φτάσαμε 9 Οκτώβρη για να πούμε το πρώτο μας καλωσόρισμα στο ολοκαίνουριό μας σπίτι. Ξέρω ότι φέτος έχετε ακούσει πολλά. Η Ελένη αλλάζει, θα κάνει, θα φτιάξει. Τι θα είναι; Πώς θα είναι; Σκηνικά, πράγματα. Κοιτάξτε, θα έχουμε μπροστά μας εννέα ολόκληρους μήνες για να τα δούμε, να τα χορτάσουμε και να τα ζήσουμε μαζί. Φέτος έχω σκοπό να βρεθώ πολύ κοντά σας. Στη γειτονιά σας, στο σπίτι σας. Θέλω να έρθω εκεί, θέλω να μιλήσουμε, θέλω να πούμε τα πάντα. Θέλω να έρθετε κι εσείς στο δικό μου σπίτι που το έχω φτιάξει, το έχω κάνει πιο ζεστό, πιο ζωηρό, πιο διαφορετικό. Θα είμαι εδώ μέχρι το καλοκαίρι, θα είμαστε παρέα.”

Η εμφάνιση στα λευκά και ο νέος στιλίστας

 

Το λευκό είναι το χρώμα της πρεμιέρας. Εκτός από ένα μπλε midi φόρεμα όλες οι υπόλοιπες φορές ήταν λευκές. Μία ακόμα αλλαγή της φετινής σεζόν, ο στιλίστας της. Ο Γιάννης Τράκας αναλαμβάνει το ενδυματολογικό της Ελένης και η Ρούλα Σταματοπούλου το μακιγιάζ. Ο Βασίλης Μπουλούμπασης είναι ένας από τους πιο σταθερούς συνεργάτες της.