WATCHLIST

To δημόσιο “καρφί” της Αννίτας Πάνια για την αποχώρησή της από το Epsilon

Instagram/epsilon-tv

Η Αννίτα Πάνια είναι μια παρουσιάστρια που αν μη τι άλλο δεν κρύβει τα συναισθήματα της, θετικά ή αρνητικά από τους τηλεθεατές. Οι ανακατατάξεις του Epsilon την αφήνουν εκτός αέρα για την επόμενη σεζόν και η ίδια έδωσε το σχόλιο της μέσω της εκπομπής της.

«Την επόμενη εβδομάδα είναι και η τελευταία εκπομπή μας στο κανάλι αυτό και θέλω να σας πω ότι θα είμαστε μέχρι Σάββατο στον αέρα, Κυριακή δεν θα είμαστε γιατί πάμε βάση συμβολαίου, που τελειώνει 30 Ιουνίου», είπε η Αννίτα Πάνια και στη συνέχεια φανέρωσε τη δυσαρέσκειά της για την τελευταία της σεζόν στο κανάλι και τις εξελίξεις στα επαγγελματικά της.

«Τι δεν ακούγεται ωραίο; Θέλω να τελειώσει η σεζόν να πάω διακοπές. Μα είναι τόσο υποκριτικό να πω ότι χαίρομαι τόσο πολύ τις τελευταίες ημέρες που βρίσκομαι εδώ. Προτιμώ να λέω την αλήθεια στους τηλεθεατές. Περιμένω να τελειώσει αυτή η σεζόν η οποία στο τέλος της δεν αποτέλεσε για μένα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Τι να πω, ότι χαίρομαι που έρχομαι εδώ και κάνω εκπομπή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/epsilon-tv