ADELE

Η Adele θα τραγουδήσει στη σκηνή των φετινών βραβείων Grammy

Hello. Η Adele γίνεται η επόμενη καλλιτέχνης που, όπως ανακοίνωθηκε επίσημα από τη διοργάνωση των βραβείων Grammy, θα βρεθεί στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα τραγούδι από τον τελευταίο της δίσκο, ο οποίος και της χάρισε 5 υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία.

Η μεγαλύτερη -ίσως- βραδιά της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου στο Staples Center στο Los Angeles και συνιστά την 59η απονομή των βραβείων Grammy.

Η Adele έχει κερδίσει μέχρι στιγμής και παρά το νεαρό της ηλικίας της ήδη 10 βραβεία Grammy, ενώ το τελευταίο της άλμπουμ “25” υπήρξε το πιο εμπορικό άλμπουμ τόσο για το 2015 όσο και για το 2016 στις ΗΠΑ.

Ούσα μεταξύ άλλων υποψήφια στις κατηγορίες για το άλμπουμ της χρονιάς, τραγούδι της χρονιάς, καθώς και για την καλύτερη solo pop ερμηνεία (στο “Hello”), η Adele θα βρεθεί επί σκηνής μαζί και με άλλους σπουδαίους μουσικούς ειδικά για τη βραδιά, όπως οι John Legend, Metallica, Carrie Underwood και Keith Urban.

Εκείνοι που ωστόσο προπορεύονται σε αριθμό υποψηφιοτήτων είναι η Beyonce με 9 συνολικά, ενώ ακολουθούν οι Drake, Rihanna και Kanye West με 8 υποψηφιότητες ο καθένας.