WATCHLIST

Έρχεται το sequel για το “Κορίτσι με το τατουάζ”

Αν έχεις διαβάσει τα βιβλία της σειράς "Millenium'' του Stieg Larsson τότε γνωρίζεις πολύ καλά ποια είναι η Lisbeth Salander, το ''Κορίτσι με το τατουάζ'' όπως έγινε γνωστό στην Ελλάδα. Οι ιστορίες στις οποίες έχει μπλεχτεί ήταν ένας συνδυασμός σκοτεινού ψυχολογικού θρίλερ και αγνής περιπέτειας που σου έκοβαν την ανάσα και σε κρατούσαν ξάγρυπνο. Η πρώτη μεταφορά των βιβλίων στον κινηματογράφο έγινε το 2009, από τον σκηνοθέτη Niels Arden Oplev, ωστόσο η εκδοχή του David Fincher με πρωταγωνιστές την Rooney Mara και τον Daniel Craig έκανε περισσότερο buzz (άσχετα αν δεν ήταν καλύτερη της αντίστοιχης σουηδικής παραγωγής)

Μετά λοιπόν από έξι χρόνια χωρίς το sequel της ταινίας, το κοινό (που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία) θα μάθει επιτέλους τι γίνεται στη ζωή της Lisbeth και του Mikael Blomkivst καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα το 2018 θα δούμε το ”The Girl in the Spider’s Web”.

Αυτή τη φορά όμως δεν θα πρωταγωνιστεί η Mara και ο Craig (κρίμα για την Mara, δεν μπορούμε να πούμε βέβαια το ίδιο για τον Craig) και πίσω από τις κάμερες θα βρεθεί ο Fede Alvarez (σκηνοθέτης των Don’t Breathe και Evil Dead). Τώρα ποια θα ενσαρκώσει την σκοτεινή Lisbeth; Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι της Natalie Portman και της Scarlett Johansson, θέλουμε πάντως να πιστεύουμε πως θα καταλήξουν σε κάποια άλλη ηθοποιό, που να ταιριάζει περισσότερο στην ηρωίδα.