WATCHLIST

Oscars 2017: Οι epic fail ανακοινώσεις με τα λάθος ονόματα υποψηφίων

Οι υποψηφιότητες των Oscars δεν θα μπορέσουν ποτέ να ικανοποιήσουν ολοκληρωτικά το κοινό- ΠΟΤΕ και η φετινή ανακοίνωση δεν γινόταν χαλάσει αυτή την παράδοση.

Τα σχόλια για την τρανταχτή απουσία της φανταστικής Amy Adams έκαναν το γύρο του internet, κάτι που φαίνεται να μπέρδεψε και τους δημοσιογράφους στο ABC καθώς συμπεριέλαβαν το όνομά της, μαζί με του επίσης αδικημένου Tom Hanks, στις λίστες τους.

”Σήμερα το πρωί, στο site του ABC αναρτήθηκε μια λανθασμένη λίστα υποψηφιοτήτων. Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν σωστά στο twitter της Ακαδημίας, το ABC διόρθωσε αμέσως το λάθος και ζήτησε συγνώμη από το κοινό, τους ηθοποιούς και τα μέσα για το μπέρδεμα” διαβάζουμε στο επίσημο site της Ακαδημίας.

Βέβαια πιο άβολο από όλα ήταν το μπέρδεμα που έγινε με την υποψηφιότητα της Nicole Kidman γιατί συνέβη από την ίδια ομάδα της ταινίας ‘Lion’, η οποία ανέβασε μια αφίσα στο twitter και αντί να έχει το όνομα της Nicole Kidman είχε της Naomi Watss, που δεν έχει καμία σχέση με την ταινία και δεν κέρδισε ΚΑΜΙΑ υποψηφιότητα φέτος.

Οι χρήστες του twitter εντόπισαν αμέσως το λάθος και μετά από λίγο η αφίσα κατέβηκε χωρίς κάποιο σχόλιο και ανέβηκε η σωστή. (κάποιος θα απολυθεί μάλλον!)