WATCHLIST

Όσκαρ 2017: Οι καλύτερες στιγμές της 89ης τελετής

Αφού χαζέψαμε με το κόκκινο χαλί και μαζέψαμε το σαγόνι από το πάτωμα με την εμφάνιση της Emma Stone και της Emma Roberts, βάλαμε μια- δυο κούπες καφέ και απολαύσαμε την 89η τελετή απονομής των Όσκαρ.

Το μήνυμα της τελετής ήταν ένα- All you need is love, ηθοποιοί και συντελεστές μοιράστηκαν μικρές ιστορίες με το κοινό και μίλησαν εμμέσως πλην σαφώς κατά του Trump.

Ποιοι μας έκαναν να κλάψουμε; Ποιοι να γελάσουμε; Όλα τα έχουμε, ΟΛΑ!

Η έναρξη με τον Justin Timberlake

Για πρώτη φορά η τελετή ξεκίνησε με την ερμηνεία ενός από τα υποψήφια τραγούδια για το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, το ”Can’t Stop the feeling” του Justin Timberlake για την ταινία Trolls.

Τα σχόλια του Jimmy Kimmel

Όλως παραδόξως ο Jimmy Kimmel δεν ήταν ΠΟΛΥ ξενέρωτος. Έκανε μερικά εύστοχα σχόλια για την πολιτική κατάσταση στην Αμερική  και δεν άφησε στο απυρόβλητο το La La Land. ”Black People saved NASA and white people saved jazz”, είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη και μετά ευχαρίστηε τον Trump, γιατί φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είναι τόσοι μαύροι ηθοποιοί υποψήφιοι. Ενώ σχολίασε την ίσως λίγο υπερβολική υποψηφιότητα της Meryl Streep.

Η παρουσία της 98χρονης Katherine Johnson

Η 98χρονη Katherine Johnson, μια από τις σημαντικότερες μαθηματικούς της NASA, που δεν είχε την αναγνώριση που της αξιζε, στάθηκε στο πλευρό των πρωταγωνιστριών της ταινίας Hidden Figures, που αφηγείται την ιστορία αυτών των γυναικών.

Τα γλυκάκια που έπεσαν από την οροφή του Dolby Theatre

Κάτι ελαφρύ για την πείνα μωρέ.

Η νίκη του Asghar Farhadi

Ο Asghar Farhadi κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί εξαιτίας του Muslim Ban από τον Πρόεδρο της Αμερικής.

Η έκπληξη στους τουρίστες

Ένα λεωφορείο με τουρίστες, που έκανε τη βόλτα του στους δρόμους του Hollywood βρέθηκε στο Dolby Theatre και γνώρισε από κοντά τους celebrities. Ο Denzel Washington μάλιστα, ”πάντρεψε” και ένα ζευγάρι που ήταν ανάμεσά τους.

To tweet του Jimmy Kimmel στον Donald Trump

Ο Jimmy Kimmel ανησύχησε που ο Trump δεν είχε σχολιάσει κάτι για τα Όσκαρ, οπότε είπε να του στείλει ένα mention. Το tweet συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες faves και tweets

Τα mean tweets που διάβασαν οι υποψήφιοι

Ο Jimmy Kimmel είναι γνωστός για τα mean tweets που βάζει τους καλεσμένους του να διαβάζουν- ε, αυτή τη φορά έβαλε τους υποψήφιους και το αποτέλεσμα ήταν φυσικά απολαυστικό.

Η ερμηνεια του John Legend

Ναι, καλή η Βαγιάνα, ο Justin και ο Sting αλλά αυτό που περιμέναμε όλοι ήταν να ακούσουμε τo City of stars και το Audition του La La Land, που διεκδίκησαν το Όσκαρ Καλύτερου τραγουδιού. Ο John Legend μπήκε για λίγο στη θέση του Seb και της Mia και ερμήνευσε μοναδικά τα αγαπημένα μας τραγούδια.

Το συγκινητικό ”In memoriam” για όσους έφυγαν από τη ζωή το 2016

Η Jennifer Aniston είχε τον άχαρο ρόλο να προλογήσει το βίντεο με τους καλλιτέχνες και συντελεστές που έφυγαν από τη ζωή και η γλυκούλα κρατούσε με το ζόρι τα δάκρυά της.

Η Nicole Kidman που που δεν ξέρει να χειροκροτάει

Η μουσική που έπαιζε πάνω από τον Matt Damon όταν  μιλούσε

Ευχαριστούμε Jimmy Kimmel για αυτό!

Η Chrissy Teigen που έκανε ότι κοιμάται όταν μιλούσε ο Casey Affleck

Είμαστε μαζί της, no matter what.

Η λάθος απονομή για την Καλύτερη ταινία

Εκεί που έκανα πανηγυρικά το γύρο στο σαλόνι αγκαλιά με το λάπτοπ, είπαν ότι κέρδισε το Moonlight και όχι το La La Land. Αν δεν είχα πειστεί ότι είναι αριστούργημα, θα είχα γίνει έξαλλη- αλλά οκ.

Κεντρική Φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image