TRAILERS

Η ταινία που ανυπομονούμε να δούμε το καλοκαίρι

Ένα παραμύθι εκδίκησης με τίτλο "Let me make you a martyr", θα χαρίσει στον Marilyn Manson την ευκαιρία να παίξει τον ιδανικότερο ρόλο για εκείνον, αυτόν ενός Αμερικάνου, πληρωμένου δολοφόνου.

Το δίδυμο δημιουργού – σκηνοθέτη, John Swab και Corey Asraf, ζήτησαν από τον εκκεντρικό Manson να υποδυθεί έναν δολοφόνο τον οποίο προσλαμβάνει ένας τύπος προκειμένου να κυνηγήσει και να σκοτώσει τον ίδιο του τον γιο, τον Drew, ο οποίος έχει ερωτευτεί την υιοθετημένη αδερφή του. Οι δημιουργοί, ξεκίνησαν να χρηματοδοτούν την παραγωγή της ταινίας μέσω του Kickstarter και ήταν μια δουλειά που ήθελαν να κάνουν εδώ και πολλά χρόνια.

“Θέλουμε να πούμε μια ιστορία που είναι πολύ αληθινή για μας και τη μάχη μας με τους εθισμούς και τις καταχρήσεις. Μετά από 10 χρόνια που το ονειρευόμασταν και δεν το βάλαμε κάτω, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτή τη δουλειά με τον κόσμο”.

Ο Manson έχει δηλώσει για τον δικό του ρόλο: “Την πρώτη μέρα με ρώτησαν αν θέλω να γδάρω έναν λύκο. Ήταν ήδη νεκρός. Και μου ζήτησαν να κάψω ένα σπίτι και να σκοτώσω μερικούς ανθρώπους, οπότε η απάντηση ήταν “ναι” προφανώς”.

Στο τρέιλερ τον βλέπουμε να τραγουδάει βιβλικά κομμάτια, ενώ πηγαίνει κάπου για να σκοτώσει.

 

Φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP