GAME OF THRONES

Οι ταινίες που μπορείς να δεις αν σου αρέσει το Game of Thrones

Φέτος winter is coming ντάλα μες στο καλοκαίρι και όχι τον Απρίλιο όπως είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να κανονίζουμε διακοπές σύμφωνα με την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενη 7ης σεζόν Game of Thrones και όχι με τη διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων.

Μέχρι την 16η Ιουλίου, που θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να καλύψεις το κενό. Ένα rerun στις προηγούμενες 6 σεζόν ή να διαβάσεις τα βιβλία ώστε να θυμηθείς όλα τα σκηνικά (μπορείς να χαζέψεις ΜΟΝΟ τις σκηνές με τον Jon Snow- γιατί προφανώς) είναι μια καλή λύση αν δεν έχεις άλλες σειρές στο πρόγραμμα. Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις βίντεο που αναλύουν τα storylines και συζητήσεις για όσα θα δούμε φέτος. Αν τα βαριέσαι όλα αυτά μπορείς απλά να δεις τις παρακάτω ταινίες στις οποίες είτε πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί από το GoT ή η ιστορία τους θα σου θυμίσει στο περίπου την αγαπημένη σου σειρά.

The fate of the furious

Το δεξί χέρι της Danerys, η φανταστική και πανέμορφη Missandei (δηλαδή η Nathalie Emmanuel) ανήκει πια στην οικογένεια του ”Fast and Furious” και στην τελευταία ταινία την βλέπουμε ως hacker να προσπαθεί να σώσει τον κόσμο από την τρομοκράτη Charlize Theron. Χαμός δηλαδή.

King Arthur

Καταρχάς πρωταγωνιστεί ο Charlie (τι σου κάνω) Hunnam. Τελεία. Τι δεν σε έπεισε αυτό; Α, ναι κάνει τον Βασιλιά Αρθούρο και κάποια στιγμή εμφανίζεται και ο Littlefinger (δηλαδή ο Aiden Gillen) οπότε λίγο τα σπαθιά, λίγο τα λιβάδια θα νιώσεις ότι βλέπεις το Westeros.

Pride And Prejudice And Zombies

Ναι καλά διάβασες. Η ”Περηφάνια και προκατάληψη” συνδυάζεται με zombies και κάπου εκεί πετιέται και η Lena Headey, aka η Cersei motherfuckin Lannister.

X- Men Apocalypse

Σου λείπει τρελά η Sansa Stark και νιώθεις ότι η 7η σεζόν θα την δούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κάνει πράγματα και να εκδικείται όσους κατέστρεψαν την οικογένειά της; Ε, μια προβολή του X- Men Apocalypse, που κάνει την πάρα-πολύ- δυνατή mutant, Jean Grey θα σου καλύψει το κενό.

Small Crimes

Αν κάνεις login στο Netflix θα δεις ότι στις νέες κυκλοφοριες έχει μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Nikolaj Coster-Waldau, κοινώς τον Jamie Lannister της καρδιάς μας, που αγαπάμε να μισούμε.