GAME OF THRONES

Game of Thrones: Η νέα αποκάλυψη για το τέλος της σειράς

Το 2019 και η καταληκτική σεζόν του Game of Thrones αργεί ακόμα. Βάλε με το μυαλό σου τι μας περιμένει μέχρι τότε. Τrailers, teaserάκια, spoilers, αινιγματικές δηλώσεις και σπόντες από τους πρωταγωνιστές. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Απ' ό, τι έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, το «και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα» δεν πραγματώνεται στο Γουέστερος.

Το νέο «καρφί» στο κεφάλαιο του Game of Thrones ονομάζεται Francesca Orsi και δεν είναι άλλη από την αντιπρόεδρο του HBO. Η Orsi έκανε μία αποκάλυψη απ’ έξω απ’ έξω για το τέλος της σειράς. Βασικά μπορεί να τα είπε και όλα. Δεν ξέρουμε, θα δείξει.

Τι είπε; ότι πεθαίνουν όλοι. Αυτό. Μακάρι να υπερβάλλει.

Όπως αναφέρει σε άρθρο του το Variety, «ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones δεν θα απογοητεύσει». Κι όταν το GOT δεν απογοητεύει, όλοι οι υπόλοιποι χάνουμε τον ύπνο μας.

Η Francesca Orsi, η οποία συμμετείχε σε πάνελ συνεδρίου του HBO στο Ισραήλ, ξέρει καλύτερα. «Ήταν πραγματικά μία πολύ συναισθηματική στιγμή στις ζωές και τις καριέρες μας. Κανένας από το καστ δεν είχε πάρει το σενάριο στα χέρια του πιο πριν, και ο ένας μετά τον άλλο άρχισαν να καταρρέουν από τον θάνατό τους» είπε η Οrsi, η οποία ήταν παρούσα στην ανάγνωση των τελευταίων έξι σεναρίων της σειράς. Περιγράφοντας το κλίμα είπε: «Ήταν μια ονειρεμένη ευκαιρία. Στο τέλος, όλοι είχαν το βλέμμα τους στο πάτωμα και δάκρυα στα μάτια τους. Σηκωθήκαμε όρθιοι και χειροκροτούσαμε τους David Benioff και D.B. Weiss (σ.σ. οι δημιουργοί της σειράς) επί 15 λεπτά». Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει, έτσι;

Η Orsi, η οποία μας έκανε την καρδιά περιβόλι, επιβεβαίωσε επίσης πως θα ήταν πολύ άδικο αν ο μύθος της σειράς δεν συνεχιζόταν με spinoffs. Να και κάτι καλό.

Το ότι το τέλος του Game of Thrones θα είναι μαύρο κι άραχνο γλυκόπικρο το επαλήθευσε και ο Iain Glen, ο οποίος υποδύεται τον Ser Jorah Mormont. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, θα είναι ένα συγκλονιστικό φινάλε, που δεν θα αρέσει σε όλους: «Είμαι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχουν διαβάσει το σενάριο και ξέρω τι θα συμβεί στο τέλος. Με κάτι τόσο μεγάλο όσο είναι το Game of Thrones, δύσκολα τους ευχαριστείς όλους». Και κάπου εδώ να θυμίσω μια εικόνα που είχε κυκλοφορήσει τελευταία στα social media, με το Winterfell μέσα στις φλόγες.