WATCHLIST

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου στη νέα ταινία του Paolo Sorrentino

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου διαθέτει 2 γενικά χαρακτηριστικά τα οποία εκτός από το γεγονός ότι είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητα, συνθέτουν τη μαγιά, που αν ανακατευτεί με ταλέντο (φυσικά έχει κι απ' αυτό), το αποτέλεσμα υπερβαίνει προσδοκίες, σύνορα, συμβατικές φιλοδοξίες. Ποια είναι αυτά; Κλασική ελληνική ομορφιά και ιταλικό ταμπεραμέντο.

Η καλλονή ηθοποιός με καταγωγή από τη Μάνη η οποία εγκατέλειψε τις πασαρέλες για χάρη των διεθνών κινηματογραφικών πλατό και ιδιαίτερα των ιταλικών, αυτή την εποχή βρίσκεται στη γειτονική χώρα, συγκεκριμένα στη Ρώμη, για χάρη της νέας ταινίας του σπουδαίου Paolo Sorrentino.

AP Photo/Luigi Costantini

Το “Loro” είναι η πολυαναμενόμενη βιογραφία του Silivio Berlusconi που ετοιμάζει ο Ιταλός σκηνοθέτης του “Young Pope” και της “Νιότης” και εστιάζει στις εποχές της απεριόριστης εξουσίας του, όπως και στη σκανδαλώδη ζωή του.

Τα γυρίσματα “τρέχουν” από τις 23 Αυγούστου στην ιταλική πρωτεύουσα, ενώ η ταινία θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2018. Προς το παρόν ο ρόλος της Αντιγόνης παραμένει μυστικός, καθώς όλοι οι ηθοποιοί δεσμεύονται από το συμβόλαιο τους μέχρι και τη λήξη των γυρισμάτων.