WATCHLIST

10 ταινίες που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε στο σπίτι

Το Σάββατο είναι πλέον ντεμοντέ. Για να βγεις αυτή τη μέρα που αποφασίζουν όλοι (δε δουλεύουν - δεν τους αδικώ) να πιουν το ποτό τους, να φάνε, να συναντηθούν γενικά, πρέπει να έχεις κάνει τάμα ή να έχεις κλείσει από πριν τραπέζι για ποτό, για φαγητό, θέση πάρκινγκ ή και εισιτήριο για τον κινηματογράφο.

Ποια είναι η εναλλακτική; Να μείνεις σπίτι φυσικά. Είτε το κάνεις μόνη σου, είτε καλέσεις παρέα, οι βιντεοπροβολείς Epson EH-TW5300 & EH-TW5350 θα είναι σαν να φέρνεις τον κινηματογράφο στο διαμέρισμά σου, χωρίς να πληρώνεις εισιτήρια, να κάθεσαι δίπλα σε ενοχλητικούς τύπους, και να περιμένεις στην ουρά για ποπ κορν. Φώναξε τις φίλες ή το αγόρι σου, παραγγείλτε ό,τι τραβάει η όρεξή σας και δείτε κάποια από τις ταινίες που εμείς αγαπάμε να βλέπουμε ξανά και ξανά. Είναι για όλα τα γούστα.

Sex and the city

 

Οι ταινίες Sex and the city βλέπονται με ευκολία σε επανάληψη, όσες φορές και τα επεισόδια της σειράς: άπειρες. Είναι ιδανικές για πολλά ποπ κορν, κοριτσοπαρέες, γέλιο, παύσεις για σχόλια περί σχέσεων και πάλι από την αρχή. Συνήθως ακολουθούνται και από συζητήσεις ωρών. Ποτέ δεν τις βαριέσαι, ποτέ και επειδή μπορεί μετά το “μαραθώνιο” ταινιών να θέλετε να δείτε και κάποια επεισόδια, ο EH-TW5350 διαθέτει Miracast για να μοιράζεστε απ’ ευθείας στη μεγάλη οθόνη ταινίες και εικόνες από το κινητό σας..

Nightmare before Christmas

 

Ο “Εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα” είναι κάθε χρόνο μια ταινία που σίγουρα θα δω την εποχή των γιορτών. Ο Jack Skellington κλέβει τα Χριστούγεννα υπό τη μουσική επένδυση του Danny Elfman και δε με αφήνει να σταματήσω να τραγουδάω από μέσα μου “This is Halloween, halloween, halloween”. H ρομαντική του ιστορία με την Sally και η dark παιδικότητα αυτής της ταινίας του Tim Burton με ταξιδεύει. Μπορεί να είναι κινούμενα σχέδια, αλλά αν το δεις με μια εικόνα σαν αυτή που θα έχεις με τον προβολέα EH-TW5300 της Epson, σίγουρα μετά από λίγο θα νιώσεις ότι χιονίζει στο σαλόνι σου.

Bachelorette

 

Οι εργένισσες είναι ίσως η τέλεια ταινία που θα δω με τις κολλητές μου όταν θα βρεθούμε για girls’ night. Μάσκες προσώπου, φόρμες, “θερμιδοφόρες βρωμιές” για φαγητό και στην οθόνη να παίζει μια από τις πιο γελοίες κωμωδίες που σχεδόν δείχνει το μέλλον της παρέας μας – σε υπερβολικά προφανώς σκηνικά – αφού είμαστε κι εμείς τέσσερις και εντελώς διαφορετικές. Τι θα συμβεί όταν η μία αποφασίσει να παντρευτεί, ελπίζουμε όχι όλα όσα μας κάνουν να ξεκαρδιζόμαστε στην ταινία.

Άθικτοι

 

Πρέπει να είναι από τις ελάχιστες ταινίες που έχω δει περισσότερες από 5 φορές, όμως θα την έβλεπα (και ίσως τη δω δηλαδή) ακόμα 50. Είναι ένας ύμνος στην ανθρώπινη ψυχή και τη φιλία, που κάθε φορά με κάνει να κλαίω. Πραγματικά συγκλονιστικές ερμηνείες από τους Francois Cluzer και Omar Sy και εξίσου συγκλονιστικό ότι η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

The Eternal Sunshine of A Spotless Mind

 

Νομίζω πως ζαλίζω κάθε άνθρωπο που δεν έχει δει αυτή την ταινία. Είναι μακράν η αγαπημένη μου ιστορία αγάπης, γιατί μέσα στην παράνοιά της μου φαίνεται και η πιο αληθινή. Πόσες φορές δεν έχεις θελήσει να σβήσεις από το μυαλό σου έναν άνθρωπο και όλα όσα έχεις ζήσει μαζί του; H Kate Winslet και ο Jim Carrey το ζουν όσο πιο δραματικά γίνεται, με ατάκες που σε χτυπούν κατευθείαν εκεί που πονάς. Πάρε ένα κουτί χαρτομάντηλα, βάλε στο τέρμα τον ήχο,ακόμα κι αν δεν έχεις ηχοσύστημα χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία 5W του EH-TW5350 και “everybody’s gotta learn sometime”…

Frida

 

Είναι μια από τις καλύτερες βιογραφίες που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο και πρόκειται για τη ζωή της τεράστιας ζωγράφου Frida Kahlo. Η Salma Hayek, τα υπέροχα χρώματα της ζωής στο Μεξικό, η καλλιτεχνική, πολιτική και σεξουαλική επανάσταση της γυναίκας με τα διάσημα φρύδια δε θα σε αφήσει ασυγκίνητη. Κάθε φορά θα βρίσκεις και κάτι καινούριο να σε συναρπάσει, ενώ η ίδια η ζωή της Frida και η στάση της απέναντι στη ζωή, θα σε κάνουν να δακρύσεις, ξανά και ξανά.

Αλαντίν

 

Γιατί έχει τέλεια χρώματα (ο βιντεοπροβολέας Epson EH-TW5300 θα κάνει τα δικά του μαγικά εδώ χάρις στην τεχνολογία 3LCD)και είναι πάντα μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για να παρακολουθήσεις παιδικό χωρίς τύψεις. Τον Αλαντίν τον λάτρευα. Μαγικό χαλί, τζίνι και η μαϊμού ήταν τα αγαπημένα μου. Θα ήθελες ένα μαγικό λυχνάρι που να ικανοποιεί κάθε επιθυμία σου. Άσε η Γιασμίν. Style icon από τότε. Το παχύ φρύδι πρώτη το έκανε.

Τιτανικός

 

Και κλάμα φίλη μου. Τι κι αν το έχω δει και ξαναδεί. Κάθε φορά σα να είναι η πρώτη. Με είχε συγκλονίσει αυτός ο έρωτας τόσο που κάθε καλοκαίρι έψαχνα στην άμμο μήπως βρω την μπλε καρδιά. Και η Celine. My heart will go on τραγούδησε κι εγώ δάκρυ και χαρτομάντιλο. Συγκινητική, αγαπησιάρικη και εντυπωσιακή.

Ψαλιδοχέρης

 

Ταινία του Johnny Depp και να μην είναι στη λίστα με τα ασταμάτητα repeat; Θα ήταν και ντροπή. Μία ρομαντική-κωμική ιστορία που μας καλεί να πιστέψουμε στο παραμύθι. Άσε που δίνει ιδέες για κούρεμα-χτένισμα.

Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ

 

“And don’t forget… I’m also just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her”. Πόσα “ωωω” έχουν ακουστεί σε αυτή τη σκηνή του “Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ”; Αμέτρητα μπορούμε να το εγγυηθούμε. Όσες φορές και να δούμε την ταινία που η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Χιου Γκραντ ερωτεύονται και ας ανήκουν σε άλλους κόσμους, δεν τη χορταίνουμε. Όπως, επίσης, δεν αλλάζουμε με τίποτα το happy end, το οποίο απολαμβάνουμε περισσότερο, σε μεγαλύτερες, πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις με τους βιντεοπροβολείς Epson!