ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Αυτά τα πρόωρα τετράδυμα και η ιστορία τους είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα δεις σήμερα

Όπως κάθε εγκυμοσύνη με δίδυμα και πάνω, είναι κάπως πιο πολύπλοκη να γίνει με φυσιολογικό τοκετό, γι' αυτό και πολλοί γιατροί καταφεύγουν στην καισαρική. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Kirsty Fuller, η οποία εγκυμονούσε τετράδυμα που τελικά γέννησε με καισαρική.

Ένα πρόβλημα στον πλακούντα ήταν αρκετό για να κάνει την Keiko να μην μπορεί να τραφεί, με αποτέλεσμα η μητέρα των τετράδυμων να βρεθεί στο νοσοκομείο για επιλεκτική άμβλωση της Keiko όταν ήταν 30 εβδομάδων και δύο ημερών. Όταν έφτασε εκεί, της είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι, όμως την ίδια στιγμή έσπασαν τα νερά της. “Δεν πιστεύω στην τύχη, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή έσωσε όλα τα παιδιά μου“, δηλώνει η Kirsty.

 

Ωστόσο και τα 4 κοριτσάκια γεννήθηκαν 10 εβδομάδες πριν το αναμενόμενο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτούν σε θερμοκοιτίδα για κάποιο διάστημα, ενώ η Keiko αντιμετώπιζε τόσο σοβαρές δυσκολίες, κάνοντας τους γονείς να προετοιμαστούν ακόμη και για το χειρότερο.

Παρόλ’ αυτά, μετά από καιρό, τα δύο από τα τέσσερα κατάφεραν να επιστρέψουν στο σπίτι ενώ έπειτα από συνολικά τρεις μήνες νοσηλείας και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, και τα άλλα δύο πήραν το πολυπόθητο εξιτήριο. Έτσι, η οικογένεια θα καταφέρει να περάσει ενωμένη τις πρώτες της γιορτές.

Αυτό ναι, είναι ευτυχία.