ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Σε ένα Kids Concept Store έγινα παιδί ξανά

Όταν δεν έχεις παιδάκια να μεγαλώσεις και άρα να ντύσεις ή να ψυχαγωγήσεις, το τελευταίο ίσως πράγμα που μπορεί να σε κάνει να ενθουσιαστείς σ' αυτή τη ζωή- και που αφορά στον θαυμαστό κόσμο του shopping- είναι να ψωνίζεις ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια για πιτσιρίκια. Όχι γιατί δεν έχει την πλάκα του κι αυτό, αλλά γιατί ok, πόσο να ξετρελαθείς πια με ένα κουκλάκι, με μερικά τουβλάκια ή με ένα μικροσκοπικό ζακετάκι;

Αναπάντεχα πολύ, τελικά, κι εξηγούμαι ευθύς αμέσως. 

Πρόσφατα έπρεπε να ψωνίσω δωράκια για την κόρη της φίλης μου που έγινε αισίως ενός έτους. Έψαξα λοιπόν να βρω κάτι πιο ιδιαίτερο από τα συμβατικά καταστήματα/αλυσίδες με ρούχα και παιχνίδια για παιδιά. Και κάπως έτσι μπήκα σ’ ένα Kids Concept Store στη Γλυφάδα που λέγεται C’est Bon (Α. Μεταξά 33, Florida Mall) και έχει φανταστικά πραγματάκια. Γιατί ανήκει σε μία μαμά με γούστο που δημιούργησε ξεκάθαρα το μαγαζί από το οποίο θα ήθελε να ψωνίζει για τις 2 κόρες της.    

Εννοείται πως φωτογράφισα ό,τι μου έκανε εντύπωση. Όπως αυτό το τριώροφο κουτί- τάπερ, το οποίο αν ήμουν παιδί (ή έτρωγα λιγότερο) θα ήταν πολύ πρακτικό.

Ή αυτά τα μανό για κοριτσάκια χωρίς χρωστικές, που αφαιρούνται μόνο με νερό.

Ή αυτή τη φανταστική θερμοφόρα (την οποία και αγόρασα για προσωπική χρήση).

Εδώ βλέπεις ένα ποτιστήρι φλαμίνγκο.

Τι διαφορά έχει αλήθεια ένα Kids Concept Store από ένα κατάστημα παιδικών; Προφανώς και κάτι καταλαβαίνει κάποιος από τον τίτλο, αλλά εγώ ήθελα να μου δώσει τον ορισμό η μαμά/ιδιοκτήτρια Ζωή και την ρώτησα.

“Το  να έχω ένα μαγαζί ήταν πάντα κάτι που με ενθουσίαζε και ήθελα να κάνω. Ως μητέρα τα τελευταία χρόνια ψάχνω διαρκώς ποιοτικά και ιδιαίτερα πράγματα για τα παιδιά μου αλλά και για τα παιδιά των φίλων μου. Τις περισσότερες φορές ένιωθα ότι οι επιλογές ήταν επαναλαμβανόμενα ίδιες και άρα περιορισμένες. Και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα για ένα παιδικό κατάστημα πιο ιδιαίτερο, με έμφαση στην ποιότητα, που θα μπορούσε να συνδυάσει πολλά διαφορετικά είδη και να καλύψει αυτό το κενό στην αγορά. Η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στο Kids Concept Store και σ’ ένα τυπικό κατάστημα με ρούχα ή παιχνίδια είναι πως το πρώτο διαθέτει λίγα αλλά premium τεμάχια ανά είδος, τα οποία κάθε φορά που εξαντλούνται αντικαθίστανται από ένα νέο κωδικό και άρα όλα ανανεώνονται διαρκώς. Επίσης υπάρχει ένα ποιοτικό concept σε ό,τι υπάρχει εδώ”.

Όντως, το μαγαζί είναι γεμάτο με ιδιαίτερα πράγματα. Αξεσουάρ, είδη διακόσμησης, παιχνίδια που δεν είναι “της σειράς” και σε δελεάζουν για προσωπική χρήση (έφυγα με 2 τσάντες πράγματα), ρούχα και παπούτσια που θες τρελά να φορέσεις- αλλά δεν σου κάνουν προφανώς.

Ναι, αυτό που βλέπεις είναι μία τσάντα Magasasaka.

 

 

 

Όπως μου λέει η Ζωή, “για το μαγαζί έχω επιλέξει πράγματα που προσωπικά θα αγόραζα για τα δικά μου παιδιά. Η ποιότητα και ο τρόπος κατασκευής είναι αυτό που προσέχω πάντα. Επίσης ως μητέρα, αυτό που γνωρίζω ότι η ζήτηση για παιδικά δωράκια είναι ασταμάτητη κι αυτός είναι  ο λόγος που προσπαθούμε να έχουμε πολύ μοναδικά πράγματα σε χαμηλές τιμές.

Best seller, τα φωτιστικά του κορίτσια. Κόλλημα.

Anyone for ice cream today?

A post shared by cestbon (@cestbonstore) on