SEX

Απέχεις μόλις τρία βήματα από τον οργασμό σου

Τίποτα δεν είναι δεδομένο σ' αυτή τη ζωή και ειδικά οι μεγαλύτερες απολαύσεις της. Όπως το σεξ και η πιο μεγάλη του στιγμή. Η ερωτική πράξη είναι ένα ταξίδι με προορισμό, που λέγεται ο οργασμός και καθόλου δεν πρέπει να υποτιμάς. Πώς όταν μπαίνεις στο καράβι για την Πάρο, απολαμβάνεις το όμορφο κούνημα της διαδρομής και ανυπομονείς να φτάσεις; ε, το ίδιο, και καλύτερο είναι να χαίρεσαι το σεξ και να καταλήγεις, ευχάριστα κάπου.

Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στα Αρχεία της Σεξουαλικής Συμπεριφοράς (Archives of Sexual Behaviour) οι τρεις παράγοντες που λειτουργούν ως προϋποθέσεις ώστε το κορμί και το μυαλό μιας γυναίκας να έρθουν πιο κοντά στην κορύφωση είναι οι εξής:

Βήμα #1 Φιλιά όπως πρώτα

Το στόμα, τα χείλη και η γλώσσα είναι ερωτογενείς ζώνες. Ειδικά για τη γυναίκα, που δρα εγκεφαλικά και χρειάζεται τα προκαταρκτικά ώστε να έρθει στην κατάλληλη διάθεση, τα αληθινά φιλιά που μαρτυρούν συναίσθημα και λαχτάρα είναι η πιο ισχυρή ένδειξη οικειότητας και επαφής. Νιώθεις πιο όμορφα όταν επιδιώκει να σε φιλήσει με την ψυχή του, όπως στην αρχή που τα χείλη σας μετά δυσκολίας χώριζαν. Είναι το απαραίτητο ζέσταμα. 

Βήμα #2 Πρωτοβουλία

Για να φτάσεις σε οργασμό πρέπει να πάρεις την κατάλληλη θέση και στάση. Εκείνη που σε βολεύει, που σε διεγείρει περισσότερο. Είναι ωραίο ο σύντροφός σου μην στέκει σαν παγοκολώνα και να τα περιμένει όλα από σένα, αλλά τη δική σου στιγμή, η πρωτοβουλία των κινήσεων σου ανήκει. Πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου και κινήσου αναλόγως.

Βήμα #3 Ρυθμός

Ο οργασμός είναι μία μαγική διαδικασία. Δεν περιγράφεται με λόγια, δεν μπορεί να εξηγηθεί επιστημονικά στην ολότητά του. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έρχεται στην τύχη. Θέλει ρυθμό, συγκεκριμένη ένταση, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου. Είναι η στιγμή σου.