SEX

Ένας παράγοντας που δεν είχες σκεφτεί και καταστρέφει το σεξ

Ασυμφωνία χαρακτήρων, απιστία, διαφορετικά «θέλω», αυτοί είναι ορισμένοι από τους αρκετά δημοφιλείς λόγους να χωρίσει κανείς όταν βρίσκεται σε σχέση. Το κακό σεξ όμως, πόσο μπορεί να επηρεάσει κάποιον και να τον οδηγήσει στον χωρισμό;

Σύμφωνα με μια έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 2000 ενήλικες από τις εταιρείες One Poll και Pure Romance, η πρώτη φορά που κάνεις σεξ με κάποιον νέο σύντροφο δεν είναι και τόσο τέλεια. Το 60% των ερωτηθέντων συμφώνησε σε αυτό. Βέβαια, το 71% είπε κατηγορηματικά ότι και να είναι μια φορά μιεχ το σεξ, δεν σημαίνει ότι πρέπει αυτή η σχέση να τελειώσει.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, κι έτσι όταν όλα τα άλλα μοιάζουν ειδυλλιακά, το μέτριο σεξ ευελπιστείς ότι μπορεί να απογειωθεί με τον καιρό. Αλλά πόσο καιρό μπορεί κανείς να περιμένει να δει αυτό το τέλειο σεξ, προτού ξενερώσει και αποφασίσει να χωρίσει; Σύμφωνα με την έρευνα, οι άνθρωποι συνήθως χωρίζουν μετά από 4.5 κακές σεξουαλικές επαφές(!).

Τώρα στο τι εννοούμε κακό σεξ, το 41% των αντρών είπαν πως σημαίνει να μην έρθουν σε οργασμό, ενώ το 36% την απουσία των προκαταρκτικών. Τέλος, ένα 29% συμφώνησε ότι θεωρεί κακό να μην ανταποδίδεται το στοματικό σεξ, να γίνονται όλα πολύ γρήγορα ή να μην μπορούν να σηκώσουν τη σημαία επειδή είναι μεθυσμένοι.

Το 57% των γυναικών τώρα, είπε πως δεν περνάει καλά όταν το σεξ δεν έχει αρκετά προκαταρκτικά. Το 44% δήλωσε πως το σεξ είναι κακό όταν δεν έρχεται σε οργασμό ή είναι όλα πολύ γρήγορα, ενώ ένα 37% βρήκε τα βρώμικα σεντόνια ως ένα μείζον πρόβλημα που μπορεί να καταστρέψει τη στιγμή. Να και κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ. Τέλος, το 33% εξ’ αυτών, είπε ότι έχει θέματα με όσους δεν τολμούν να τους κάνουν στοματικό έρωτα.

Για να διορθωθεί όλο αυτό, το 72% είπε ότι έδειξαν στους συντρόφους τους νέες στάσεις και μιλούσαν ανοιχτά για το τι προτιμούν όταν τους αγγίζουν. Το 48% είπε ότι για να βελτιώσει το σεξ, χρησιμοποιούν sex toys, ενώ το 46% απλά είπε στον παρτενέρ του ακριβώς τι θέλει. Τέλος, το 71% που δεν παρέδωσε τα όπλα, συμφώνησε ότι τα πράγματα βελτιώθηκαν με τον καιρό.