ΣΧΕΣΕΙΣ

5 ερωτικές στάσεις που είναι πολύ υποτιμημένες

iStock

Πάει καιρός από τότε που ξεκινούσες το άθλημα κι ως «πρωτάκι» προτιμούσες τα πολύ βασικά. Τώρα πια ξέρεις καλά το σεξ που σε ευχαριστεί, αλλά ποτέ δεν λες «όχι» σε κάτι νέο και άρα ανανεωτικό. Θέλω να πω, είσαι πρόθυμη να δοκιμάσεις ερωτικές στάσεις, ακόμα και τη στάση ”twister” με τον σύντροφό σου, κι ας χρειάζεται να λυθείς μετά για να έρθεις στα ίσα σου. Όλα για τον έρωτα.

Αλλά κάθε φορά που τελειώνετε, πονάει η μέση σας και παλεύετε να μαζέψετε τα κομμάτια σας. Σκέφτεσαι ότι με την υπερπροσπάθεια, χάνετε την ουσία. Πρέπει να επιστρέψετε στα βασικά και αγαπημένα. Στις απλές ερωτικές στάσεις που τις έχεις υποτιμήσει χαρακτηρίζοντάς τις πρώτου επιπέδου. Δώστε τους άλλη μία ευκαιρία. Φτάνει με τα κασκαντεριλίκια, καιρός για πιο ήρεμα πράγματα που σε κάνουν να απολαμβάνεις το σεξ χωρίς να κινδυνεύεις να βρεθείς στην καρέκλα του ορθοπεδικού. Να ξεκουραστείς κι εσύ βρε ταλαιπωρημένο κορμί.

Παρακάτω, οι 5 ερωτικές στάσεις που κάποιοι θεωρούν υποτιμημένες, αλλά δεν θα σας προδώσουν ποτέ. 

Γλυκό του κουταλιού

Βολέψου, τοποθέτησε τα οπίσθιά σου εκεί που πρέπει, και εκτός από πολύ άνετη, αυτή η στάση σάς φέρνει πιο κοντά κι από εκείνες στις οποίες κοιτάζεστε.

Υποτιμημένες ερωτικές στάσεις: Καβάλα παν στην εκκλησιά

Ελέγχεις τη γωνία και την ταχύτητα ώστε να βολεύεσαι. Από αυτή τη θέση επίσης μπορείς να απολαύσεις και την κλειτοριδική διέγερση. Να δώσεις τον ρυθμό που σου αρέσει ενώ ταυτόχρονα θα έχεις οπτική επαφή με το αίσθημα.

Σκύλος που φωνάζει, δεν δαγκώνει

Μιλάμε για το doggy style που είναι δοκιμασμένο και επιτυχημένο. Ο παρτενέρ σου παίρνει τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια του κι εσύ ακολουθείς. Το μυστικό που θα απογειώσει αυτή την ερωτική στάση είναι να καθίσετε μπροστά σε έναν καθρέφτη.

Παραδοσιακός χορός

Γιατί έχεις ξεχάσει το ιεραποστολικό; Από τις ερωτικές στάσεις που εγγυώνται έναν καλό οργασμό. Εσύ από κάτω κι αυτός από πάνω. Τύλιξε τα πόδια σου γύρω από κορμί του και κατά τη διάρκεια της διείσδυσης γράπωσε τον παρτενέρ με τα νύχια σου.

Μαξιλαροπόλεμος

Ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση σου στο κλασικό ιεραποστολικό θα δώσει μία άλλη διάσταση στο σεξ. Η διείσδυση θα είναι πιο έντονη και η απόλαυσή σας μεγαλύτερη.