LIFE

Glamourness my God: Όταν ο Βασίλης Θεοτόκης έγινε viral, πριν μάθουμε τι είναι viral

Πολύ πριν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα carpool karaoke του James Corden, τα αστεία βίντεο με γάτες/ σκύλους και τις φωτογραφίες της Beyoncé με την φουσκωμένη κοιλία, το internet ήταν ένα ήσυχο και λίγο βαρετό μέρος.

*ήχος από τριζόνια*

Δεν γνωρίζαμε τι είναι viral, το facebook δεν είχε app και περνούσαμε το χρόνο μας παίζοντας Geo Challenge και Guess the sketch. Τότε, λοιπόν, πριν 8 περίπου χρόνια εμφανίστηκε για πρώτη φορά μπροστά μου ένα βίντεο με τίτλο ”Madonna natural make up technique” από τον make up artist, Βασίλη Θεοτόκη.

Από το πρώτο λεπτό του βίντεο θυμάμαι να γελάω, ή μάλλον όχι να κλαίω από τα γέλια με το tutorial που είχε ετοιμάσει. ”Ντου γιου θινκ Μαντόνα ιζ στιούπιτ, χμ;;” Η ειρωνικά κακή προφορά των αγγλικών, οι έξυπνες ατάκες και το γεγονός ότι ήταν κάτι τόσο διαφορετικό από αυτά που βλέπαμε τότε στο ελληνικό youtube έκαναν το κανάλι του ”Glamourness my God” (έχει ή δεν έχει το καλύτερο όνομα, που έχεις ακούσει ποτέ;) πετυχημένο. Σκέψου μόνο πως αυτό το βίντεο έχει πάνω 700 χιλιάδες προβολές χωρίς καμία προώθηση, facebook post ή ένα post σαν και αυτό που διαβάζεις τώρα.

Και τα εφτά video που υπάρχουν στο κανάλι του Βασίλη είναι απολαυστικά, θα σου μάθουν πώς να κάνεις porn eyelashes (ΔΕΝ είναι αυτό που φαντάζεσαι- είναι ακόμα καλύτερο) αλλά και πώς να αποκτήσεις φάμπιουλους λιπς. Πριν κλείσω, θέλω να πω δημόσια στον Βασίλη ”ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Ή ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ” (να υπογράψω ένα petittion, κάτι βρε παιδί μου) αλλά να σε ενημερώσω ότι έχει ένα από τα πιο φανταστικά instagram accounts, που αξίζει να ακολουθήσεις.

New work shot by @lee__whittaker makeup by me

A post shared by Vassilis Theotokis (@vass_theotokis) on