VIRAL

Είπε το “ναι” στην πρόταση γάμου, αλλά ο μπαμπάς της είχε άλλη γνώμη

Instagram/ab_13

Αχ. Προτάσεις γάμου. Ξυπνούν τα πιο ρομαντικά, γλυκά, θηριώδη, γνήσια, βαθιά συναισθήματα. Δάκρυα συγκίνησης, σιωπές έκπληξης και συνειδητοποίησης, το μεγάλο «ναι», ευτυχία. Μέχρι που έρχεται ο μπαμπάς σου και στα ισοπεδώνει όλα.

Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Allison Barron από τη Νεβάδα της Αμερικής. 

Έχουμε δει πολλές προτάσεις γάμου να γίνονται viral (συνήθως -αν όχι πάντα- στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού). Άλλες επειδή ξεχωρίζουν για το ρομαντισμό τους, άλλες για την φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, άλλες γιατί ο γαμπρός έχει βάλει τη μισή του περιουσία για να την οργανώσει.

Ο σύντροφός της Αllison, Levi Bliss έκανε κάτι απλό και όμορφο. Της πρότεινε να τον παντρευτεί στη μέση του πουθενά, με τη βοήθεια του σκύλου τους Ace o οποίος στο λαιμό του φορούσε μια ταμπέλα που έγραφε «My humans are getting married» (Τα αφεντικά μου παντρεύονται).

I said YES! Future Mrs. Bliss

A post shared by Allison Barron (@ab_13) on

A post shared by Ace.GSP.adventures (@ace.gsp.adventures) on

 

Όλα ήταν όλα ρομαντικά και τέλεια μέχρι που συνέβη αυτό.

ΛΟΛ, ΛΟΛ και ξανά ΛΟΛ.

O πατέρας της μέλλουσας νύφης αποφάσισε να μη μείνει αμέτοχος στην πρόταση γάμου που δέχτηκε η κόρη του και να βάλει την τελική πινελιά που απογείωσε το ήδη φανταστικό γεγονός. Πώς; Τρολάροντας το ζευγάρι (ανελέητα όμως). Έχοντας πάρει θέση κάπου εκεί κοντά, κράτησε στα χέρια του μια ταμπέλα στην οποία έγραφε «Πες όχι». 

Η φωτογραφία είναι από το Τwitter της Allison. Στη λεζάντα έγραψε «Ο μπαμπάς μου είχε άλλη ιδέα».

Μιλώντας στο Buzzfeed, η Aliison επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για αστείο του μπαμπά της. «Αυτός είναι ο μπαμπάς μου. Αυτή είναι η προσωπικότητα του. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και τέτοιου είδους αστεία τα κάνει συνέχεια».

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ab_13