ΣΠΙΤΙ

Έξυπνα tips για να οργανώσεις το μπάνιο σου

Το Savoirville.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike, σου δίνει tips για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη.

1. Σίγουρα θα έχεις προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς κάθε μέρα και πρέπει να έχεις σε πρώτη θέση. Κάνε λίγο χώρο κάτω από τον νιπτήρα σου, σε κάποιο ράφι, αν έχεις μικρά ντουλάπια μέσα στο μπάνιο ή όπου γενικά έχεις χώρο και τοποθέτησε έναν δίσκο που εκπροσωπεί το προσωπικό σου στυλ. Εκεί πάνω τοποθέτησε τα προϊόντα που χρησιμοποιείς περισσότερο μέσα στη καθημερινότητά σου.

2. Στο εσωτερικό της πόρτας από κάποιο ντουλάπι κόλλησε ή βίδωσε μικρές θήκες για τα αξεσουάρ και τις χτένες σου. Μια έξυπνη ιδέα είναι επίσης να τοποθετήσεις έναν μαγνήτη έτσι ώστε να μην χάσεις ποτέ ξανά τα τσιμπιδάκια σου!

3. Δώσε στο καθετί ένα όνομα με χρώμα. Αν μένετε πολλά άτομα μαζί χρησιμοποιείστε πολύχρωμα δοχεία (ο καθένας ένα διαφορετικό χρώμα) για τα πράγματά σας. Ετικέτες με τα ονόματα μπορούν διευκολύνουν διάφορα μπερδέματα!

4. Οργάνωση δεν θα πει κλινική καθαριότητα. Μικρά διακοσμητικά ποτηράκια σε απαλό χρώμα μπορούν να υποδεχτούν τα πινέλα σου, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα και άλλα παρόμοια. Ένας μεταλλικός δίσκος από κάτω δίνει σε όλα μια συμμαζεμένη όψη.

5. Σκέψου έξυπνα. Έχεις συνηθίσει να διπλώνεις τις πετσέτες σου και να τις τακτοποιείς σε στοίβες. Έχεις σκεφτεί όμως να τις διπλώνεις σε ρολά; Έτσι δεν θα γκρεμίζονται κάθε φορά που παίρνεις μια πετσέτα.

6. Όπως και να το κάνεις όσο απαραίτητο να είναι το χαρτί υγείας, ωραίο δεν δείχνει! Κάτω από το ντουλάπι του νεροχύτη βάλε ψάθινα καλάθια και αποθήκευσε τα χαρτιά εκεί μέσα.

Διάβασε επίσης στο Savoirville

Η κρίση των 30

Εμείς και ο ”πολύτιμος” χρόνος μας