HOUSE TWENTY FOUR

Ξέρεις ότι τα ωραιότερα σπίτια βάφονται με παρέα;

Είμαστε στη Ν. Σμύρνη. Σ' ένα πανέμορφο νεοκλασσικό. Απ' αυτά της παλιάς Αθήνας που φαντάζεσαι να σου σερβίρει τα πρωινά καφέ με λουκούμι και τα βράδια να σε κερνάει κρασί με τυριά και σύκα. Οι μάστορες έχουν μπει. Ο ομορφοχαμός που παίζει τριγύρω το κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Τα παλιά βιβλία είναι σκορπισμένα στο πάτωμα. Στα πόδια μας έχουμε ήδη άπειρες ιστορίες να διηγηθούμε. Από παρέες που κάνουν τη διαφορά μέχρι νύχτες που γίνονται μέρες γιατί έχουμε καλή παρέα. Η διάθεση είναι ήδη αναζωογονητική.

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού κι ενώ δεν έχουμε φύγει ακόμη για διακοπές, διακοπάρουμε με τις σκέψεις. Βάζουμε χρώμα (πάρα πολύ χρώμα) στη μουντάδα της εποχής ζωγραφίζοντας καρδιές και χαμόγελα σε άβαφτους τοίχους. Και μιας και λέμε τοίχους, οι τοίχοι θα ξέρεις κι εσύ ότι έχουν τις δικές τους ιστορίες να διηγηθούν. Σ’ αυτούς συγκετρώνονται όλα. Συναισθηματικά φορτία, φόβοι, σχέδια, διαφωνίες, γέλια, έρωτες, επιτυχίες και μικρές στιγμές που καθορίζουν ποιος είσαι και πού πας.

Αγαπάω τις ιστορίες που είναι βγαλμένες από σπίτια με παρέες. Και όταν ένα σπίτι φτιάχνεται από την αρχή (όπως αυτό της 24MEDIA) η ανακαίνιση που νιώθει όποιος ασχολείται μαζί του είναι πολυδιάστατη. 
“Καιρός να ξαναζωντανέψουν ιστορίες και αφηγήσεις με μπόλικο χρώμα”, είπα σε μια φίλη μου στο τηλέφωνο την ώρα που πήγαινα για το σπίτι, όπου είχα ραντεβού μ’ άλλους 2 συναδέλφους από την 24MEDIA για να βάψουμε τους τοίχους. Γιατί ξέρεις κάτι; Τα ωραιότερα σπίτια βάφονται με παρέα! Ξεκάθαρα.

Έχω κι αποδείξεις με υπέροχο βίντεο

 

Όπως διαπιστώνεις την έμπνευση και τα υπέροχα, οικολογικά χρώματα, που είναι και πάρα πολύ ανθεκτικά μας τα έδωσε η εκπληκτική Vivechrom.

To’ ξερα ότι η μαγεία κρύβεται στα χρώματα, αλλά μετά απ’ αυτό που έζησα στο σπίτι της 24MEDIA, το απλό κι ωραιότατο let’s colour της μοναδικής Vivechrom θα το βάλω αύριο-μεθαύριο σε δικά μου μπιουτοκείμενα. Γενικά το let’s colour της Vivechrom το λάτρεψα. Έχουν περάσει 20 ημέρες από τότε που δοκίμασα να ζωγραφίζω καρδιές στους τοίχους, αλλά το τέλειο και πρωτοποριακό Vivechrom Visualizer App μου ‘ χει γίνει εμμονή. Αναγνωρίζει το χώρο και προβάλει το χρώμα στον τοίχο της επιλογής σου! Τέλειο;

υγ: Προς γνώση και μελέτη το Vivechrom Visualizer App το βρίσκεις σε iOS και Android συσκευές. Στο μεταξύ, προτείνω έτσι για τη φάση, να δεις ΟΛΑ τα βίντεο της Vivechrom στο κανάλι της στο youtube γιατί δίνουν αυτό το πατ πατ που χρειάζεσαι για να πιάσεις πινέλο και να ξεκινήσεις να βάφεις το σπίτι σου ΟΛΟ. Κι όταν είσαι έτοιμη κι αποφασισμένη, φώναξε και παρέα για να χεις και το πιο τέλειο αποτέλεσμα. Ναι; A! Μην ξεχάσεις να δεις και ποιο είναι το χρώμα της χρονιάς 2017, που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο! Για σένα που θα τρελαθείς με τις επιλογές της Vivechrom έχε το κατά νου…
 

εις το επανιδείν με χαμόγελο