ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Καναπέδες με έντονα χρώματα για τη διακόσμηση του σαλονιού

Μία και μόνο αλλαγή αρκεί για έχεις ένα άλλο δωμάτιο. Τα μυστικά της διακόσμησης εσωτερικών χώρων είναι πολλά και κάθε ένα από αυτά στοχεύει στο να αναμορφώσει το χώρο ή να προσθέσει κάτι που δεν υπάρχει. Τρανταχτό παράδειγμα: Πώς θα κάνεις τη μικρή κουζίνα σου να δείχνει μεγαλύτερη.

Το πιο βασικό κομμάτι ενός σαλονιού δεν είναι άλλο από τον καναπέ. Ακόμα και άδειο να είναι το δωμάτιο, ακόμα κι αν μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι, αυτό που θα αγοράσεις πρώτο θα είναι ένας καναπές.

Η διακόσμηση ακολουθεί κατά ένα τρόπο και το προσωπικό στιλ της καθεμίας. Φοράς μαύρο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και αθλητικά. Προσθέτοντας ένα κολιέ σε έντονο χρώμα αμέσως το σύνολο αλλάζει και αποκτά προσωπικότητα.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτεσαι και να ενεργείς στη διακόσμηση. Το σημερινό μάθημα έχει θέμα ”καναπές”. Πειραματίσου και βάλε χρώμα. Μην επενδύσεις σε μαύρο, καφέ ή γκρι. Φυσικά και αυτά τα χρώματα είναι ωραία αλλά κάνε την ανατροπή και θα μας θυμηθείς όταν ακούσεις τη φράση ”φοβερό το έχεις κάνει το σπίτι”.

Χρώμα: Ροζ

Ιδανικός συνδυασμός: Ασπρόμαυρο

Χρώμα: Λαχανί

Ιδανικός συνδυασμός: Καφέ

Χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

Ιδανικός συνδυασμός: Μωβ

Χρώμα: Πορτοκαλί

Ιδανικός συνδυασμός: Μπλε σκούρο

Χρώμα: Κίτρινο

Ιδανικός συνδυασμός: Λευκό

 

Χρώμα: Τιρκουάζ

Ιδανικός συνδυασμός: Σκούρο πράσινο

Χρώμα: Κόκκινο

Ιδανικός συνδυασμός: Γκρι