ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Η σωστή διακόσμηση θέλει καθρέφτη

Κάνε την κίνηση ματ και βάλε στο σαλόνι σου έναν καθρέφτη. Είναι μία από τις πιο εύκολες (ως προς την υλοποίηση) ιδέες διακόσμησης και μία από τις πιο στιλάτες. Τον τοποθετείς είτε στον τοίχο, είτε στο πάτωμα και αμέσως ο χώρος σου αλλάζει.

Μπορείς να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς ανάλογα με το χώρο που διαθέτεις. Αν είναι περιορισμένος το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να κινηθείς κατακόρυφα. Αν πάλι υπάρχει επιφάνεια για κάλυψη είσαι πιο ελεύθερη. Διαφορετικά μεγέθη και στιλ σε μία πιο δημιουργική εκδοχή.

Μη φοβηθείς τις δοκιμές γιατί μπορεί να προκύψει κάτι που θα σε ενθουσιάσει και δεν το είχες αρχικά σκεφτεί. Ένας καθρέφτης μπορεί να στολίσει κάθε γωνιά του σπιτιού.

 

Οι στρογγυλοί καθρέφτες ταιριάζουν πολύ σε σπίτια με ρομαντική διάθεση στη διακόσμηση. Το σχήμα τους δεν είναι αυστηρό έτσι πολύ εύκολα μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και στο υπνοδωμάτιο.

 

Μπορείς να τον ακουμπήσεις και στο πάτωμα. Το συγκεκριμένο τελείωμα θυμίζει παλιά αρχοντικά και είναι πολύ σικ. Δοκίμασε να μπλέξεις το στιλ των επίπλων και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

A post shared by Anthropologie (@anthropologie) on

 

Μικροί και ντελικάτοι στο ίδιο μέγεθος. Βλέπεις πως δεν είναι απαραίτητο να μπουν στην ίδια ευθεία. Επομένως μην παιδεύεσαι με το μέτρο σκαρφαλωμένη πάνω στον καναπέ.

Οι καθρέφτες μπορούν να αντικαταστήσουν τους πίνακες. Πάνω από το τζάκι (αν έχεις), πάνω από τον καναπέ ή και πάνω από την τραπεζαρία.

A post shared by Anthropologie (@anthropologie) on

Λιτός και απέριττος. Στρογγυλός και χωρίς φιοριτούρες. Αν η διακόσμηση θέλεις να παραμείνει απλή βάζεις μόνο ένα τέτοιο κομμάτι και τελειώνεις. Καλό θα ήταν να μην τον κρεμάσεις πολύ ψηλά.