TIPS

Ένα πράγμα που πρέπει να κάνεις το πρωί για να είσαι πιο παραγωγική

Αν ανήκεις κι εσύ στους ανθρώπους που υποστηρίζουν πως το να στρώνεις το κρεβάτι σου είναι μια φοβερά άχρηστη δουλειά, αφού λίγες ώρες αργότερα θα το ξαναξεστρώσεις για να κοιμηθείς και πάλι, τότε πρέπει να συνεχίσεις να διαβάζεις αυτό το θέμα.

Ανάμεσα, λοιπόν, στο να πλύνεις το πρόσωπο και τα δόντια σου, να κάνεις πρωινό και να μαζέψεις την τσάντα σου, θα πρέπει να χωρέσεις και το στρώσιμο του κρεβατιού σου.

Στην εναρκτήρια ομιλία του στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου του Τέξας το 2014, ο ναύαρχος των Ηνωμένων Πολιτειών William H. McRaven δήλωσε: «Αν θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο, ξεκινήστε στρώνοντας το κρεβάτι σας. Θα σας δώσει μια μικρή αίσθηση υπερηφάνειας και θα σας ενθαρρύνει να κάνετε κάτι ακόμα μετά».

Επίσης, σύμφωνα με την ομιλήτρια και φιλάνθρωπο Soulaima Gourani, ένα ακατάστατο κρεβάτι σε κάνει να νιώθεις ότι έχει μείνει κάτι να κάνεις, «Με λίγα λεπτά την ημέρα για να στρώσεις το κρεβάτι σου, θα εξαλείψεις το στρες, το οποίο αν το καλοσκεφτείς το έχεις δημιουργήσει εσύ στον εαυτό σου και είναι εντελώς περιττό».