WELLNESS

Οι δικαιολογίες που δεν σε αφήνουν να πας μπροστά

Σκέψεις που παραμένουν θεωρία και δεν γίνονται ποτέ πράξη. Προσωπικοί στόχοι για πιο καθαρό μυαλό, καλύτερο σώμα, εξέλιξη και τελικά, ευτυχία. Όσα σε πάνε μπροστά, κάθε αλλαγή της ζωής σου που σε κάνει καλύτερη και σε ομορφαίνει εντός κι εκτός, προϋποθέτει αλλαγή στα σημεία που σε κρατάνε πίσω. Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιείς, εσύ, εγώ, όλες μας, βολεύουν συχνά.

Η αλλαγή δεν είναι εύκολο πράγμα, ειδικά όταν ο απώτερος στόχος της ζωής σου είναι η σταθερότητα. «Κι αν δεν τα καταφέρω;», «κι αν το αποτέλεσμα αργήσει και τα παρατήσω». Ψυχραιμία χρειάζεται, υπομονή και τους σωστούς συμμάχους. Και θέληση, η οποία «ξυπνάει» όταν έχεις ενέργεια. Από το πρωί, με το που ανοίξεις τα μάτια σου να είσαι αποφασισμένη. Σωστό, πλήρες πρωινό για να «πάρεις μπρος» και πάμε να κυνηγήσουμε το στόχο. 

Αλλά για να γίνουν όλα αυτά, είπαμε. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να απαγκιστρωθείς από τις δικαιολογίες. Αλήθεια, έχεις σκεφτεί ποτέ καθαρά τι σε κρατάει πίσω; Αφιέρωσε 2 λεπτά στον εαυτό σου για να κάνεις το παρακάτω τεστ ώστε να βγάλεις συμπεράσματα.

powered by Typeform