ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Ruby Rose

Η Ruby Rose είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουμε δει ποτέ και έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα ΟΛΩΝ όχι μόνο εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης αλλά και της παρουσίας της στην μικρή και μεγάλη οθόνη.

Η αλήθεια είναι πάντως πως το σώμα της (και το πόσο ωραία γυμνασμένο είναι αυτό) αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και λόγος να ξεκινήσουμε επιτέλους να συμπεριφερόμαστε πιο σωστά και εμείς στο δικό μας.

A photo posted by Ruby Rose (@rubyrose) on

Όχι πες, έχουμε άδικο;

A few tattoos and about half as many muscles as I had 4 months ago

A photo posted by Ruby Rose (@rubyrose) on

Το πρόγραμμα γυμναστικής λοιπόν που ακολουθεί πιστά η Ruby έχει pull- ups, sit- ups αλλά και ασκήσεις για ενδυνάμωση του κορμού και μπήκε στη ζωή της εξαιτίας της προετοιμασίας της για την ταινία John Wick: Chapter 2.

Αν θέλεις λοιπόν να αποκτήσεις το ίδιο δυνατό σώμα και να αυξήσεις παράλληλα την αντοχή σου στις cardio ασκήσεις αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το παρακάτω διάγραμμα.

Κάτσε σε στάση push- up (Α) και ξεκίνα φέρνοντας τα γόνατά σου εναλλάξ στο στήθος (Β, C) για 30 επαναλήψεις. Γύρνα στην αρχική στάση και συνέχισε με ψαλίδια, ανοιγοκλείνοντας τα πόδια σου για 20 φορές (D). Γύρνα ξανά στην αρχική στάση και κάνε το βατραχάκι, φέρε δηλαδή τα γόνατα στο στήθος και κρατώντας λυγισμένα τα πόδια σου (Ε) και στη συνέχεια ανοιγόκλεισέ τα.

Για να κάψεις όσο το δυνατόν περισσότερες θερμίδες κάνε τουλάχιστον 3 σετ των 10 επαναλήψεων, 3 φορές την εβδομάδα.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image