CELEBRITIES

Η πρώην σεφ της Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει τι ακριβώς (δεν) τρώει

Είναι γνωστό ότι η Gwyneth Paltrow κάνει συντηρητική και καθαρή διατροφή, αποφεύγοντας με σθένος οτιδήποτε περιέχει γλουτένη, ζάχαρη, γαλακτοκομικά προϊόντα· γενικά ό,τι είναι νόστιμο και σε γεμίζει θερμίδες.

Με τι ζει, λοιπόν; Με αέρα και παξιμάδια; Όχι, αλλά θα μπορούσε αν ήταν εφικτό. Σύμφωνα με την πρώην σεφ της ηθοποιού, Kate McAloon, κάνει φοβερά αυστηρή διατροφή ώστε να διατηρήσει τη γραμμή της και την υγεία της σε άψογη κατάσταση. Η McAloon δούλευε για την Gwyneth την περίοδο που γυρνούσε την πρώτη ταινία του Iron Man και, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, είχε σοκαριστεί με το γεγονός ότι δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα με τον, τότε σύζυγό της, Chris Martin.

”Δεν τρώνε σχεδόν τίποτα. Είναι πολύ αυστηροί. Αποφεύγουν τη ζάχαρη, οτιδήποτε είναι γλυκό, τα γαλακτοκομικά αλλά τρώνε πολλά φρούτα”, είπε χαρακτηριστικά ενώ σημείωσε ότι δυσκολεύτηκε αρκετά από τους περιορισμούς που της έβαλε η ηθοποιός.

Στο τέλος βέβαια χρησιμοποίησε κάποια από τα ”απαγορευμένα” συστατικά για να γίνουν πιο νόστιμα τα φαγητά. Αυτό είχε ως συνέπεια το ζευγάρι να εκτιμήσει περισσότερο τη δουλειά της καθώς απολάμβανε πλέον πιο γευστικά πιάτα, ”Αυτό συμβαίνει όταν τρως κάτι διαφορετικό από πρασινάδες” σχολίασε η σεφ.