CELEBRITIES

Ποιος ήρωας του Riverdale είναι ο πιο hot; Το Ladylike έκανε ψηφοφορία

Αυτό το post είναι ένα eye candy. Φτιάχτηκε για τα μάτια σου και μόνο. Για να περάσει πιο ωραία η βαρετή Δευτέρα. Για να χαζέψεις κάτι στο μετρό καθώς γυρνάς σπίτι. Για να σε πείσει να δεις Riverdale, αν δεν έχεις ήδη δει την επιτυχία του CW. Τέλος πάντων, γιατί απλά θέλαμε να συγκεντρώσουμε όλα τα λουκουμάκια της σειράς σε ένα post.

Αφορμή για τα καλλιστεία και την ανάδειξη του ”Mister Riverdale” ήταν ένα βίντεο που ετοίμασε η Teen Vogue με τους δύο πρωταγωνιστές, Cole Sprouse και K.J Apa.

*να πέσει το βίντεο παρακαλώ*

Ο Cole και ο K.J διαβάζουν tweets λατρείας που έχουν γραφτεί για αυτούς προσπαθώντας να μείνουν σοβαροί. Οι αντιράσεις σε αυτό, ολούθε στο internet συνοψίζονται σε αυτό το gif,

*καθόλου υπερβολική*

Ποιος είναι, λοιπόν, ο πιο hot ηθοποιός στο Riverdale; Ο (λίγο βλαμμένος) Archie ή ο Jughead; Μήπως την παράσταση κλέβουν οι 90’s hotties, Luke Perry και Skeet Ulrich; ΜΗΠΩΣ;; Επειδή δεν μπορούσα να καταλήξω με τίποτα σε μια αντικειμενική λίστα, ζήτησα τη βοήθεια των κοριτσιών, τις έπρηξα δηλαδή να ψηφίσουν με άριστα το ”10” τα 9 αγόρια που βλέπουμε στη σειρά και το αποτέλεσμα είναι ΠΑΡΑΠΟΛΥΔΙΚΑΙΟ.

9. Rob Raco- Joaquin

Για να κρατήσω το ενδιαφέρον στα ύψη θα ξεκινήσουμε με αυτόν που δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στα κορίτσια. Και αυτός είναι ο Joaquin (Rob Raco), ο οποίος συγκέντρωσε 44,5 βαθμούς με υψηλότερο το 8,5 της Έρρικας και χαμηλότερο το γλυκό 3 της Ιωσηφίνας ”Γιατί όχι άλλο emo, δώσαμε. (In character παίρνει παραπάνω όμως, να τα λέμε κι αυτά)”.

A post shared by Rob Raco (@robraco) on

8. Trevor Stines- Jason Blossom

Συνεχίζουμε με τον συγχωρεμένο Jason Blossom (Trevor Stines), του οποίου η αλαβάστρινη επιδερμίδα δεν έπεισε, για αυτό και συγκέντρωσε μόνο 44,5 βαθμούς. Η Ναστάζια ωστόσο εκτίμησε την πορσελάνινη ομορφιά και έβαλε ένα τίμιο 7,5 αλλά η Δέσποινα δεν πείστηκε και έβαλε 3 (μαζί σου Ντίντι).

A post shared by Trevor Stines (@trevor_stines) on

7. Cody Kearsley- Moose Mason

Ο Moose (Cody Kearsley) δεν είχε ιδιαίτερα πολύ χρόνο στη σειρά ωστόσο δεν γινόταν να λείπει από τη λίστα. Λίγο τα ωραία μάτια, λίγο τα μπουκλάκια (που εδώ δεν τα βλέπεις, αλλά τα έχει) του χαρίζουν τον τίτλο του λουκουμακίου. Μπορεί να συγκέντρωσε μόλις 50,5 βαθμούς ΑΛΛΑ πήρε και το πρώτο 10αρι στη λίστα από την Έρρικα γιατί όπως είπε και η ίδια ”Αγαπάμε μπούκλες”.

A post shared by Cody Kearsley (@codykearsley) on

6. Ross Butler- Reggie Mantle

Ο Reggie (Ross Butler), αυτό το αγόρι που δεν είδαμε πολύ στο Riverdale αλλά μας έκανε να πούμε ”χάμπα χάμπα” έχασε για μισό βαθμό την 5η θέση και μπορεί να μην επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν του Riverdale αλλά τουλάχιστον θα τον βλέπουμε στο 13 Reasons Why. Για το αντίο πήρε από εμάς 58,5 βαθμούς, τσίμπησε 10άρι από την Ιωσηφίνα με το σχόλιο ”ΜΑΝΑ ΜΟΥ” αλλά και 3 από την Δέσποινα.

A post shared by Ross Butler (@rossbutler) on

5. Casey Cott- Kevin

Το γλυκάκι της σειράς, ο Kevin (Casey Cott) κέρδισε μισό βαθμό παραπάνω από τον Reggie (!), έτσι κατέκτησε την 5η θέση με τους 59 βαθμούς που συγκέντρωσε. Πήρε μάλιστα ΚΑΙ 10αρι από την Μάριον γιατί της θυμίζει ένα μοντέλο και δήλωσε ότι θέλει να τον παντρευτεί.

A post shared by Casey Cott (@caseycott) on

4. Skeet Ulrich- FP Jones

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ SKEET. Σου θυμίζει κάτι; Ναι, είναι ο δολοφόνος γκόμενος της Sidney στο αγαπημένο 90’s θρίλερ, Scream. Ο Skeet μεγάλωσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επανεμφάνισή του στις ζωές μας ως FP Jones (μπαμπάς του Jughead). Του χαρίζουμε 65,5 βαθμούς και ένα χορταστικό ΜΑΝΑ ΜΟΥ από την Ιωσηφίνα *χτυπάει γροθιά στο στήθος*

A post shared by Skeet Ulrich (@skeetme1) on

3. Luke Perry- Fred Andrews

Θα αγνοήσω το γεγονός ότι ο Luke Perry πήρε ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ από την Μάριον (δώσιμο κανονικό) και θα σταθώ στα 9άρια και 10άρια που του χαρίσαμε απλόχερα εμείς που μεγαλώσαμε μαζί. Φανταστικός μπαμπάς Archie, φανταστική βραχνή φωνή, φανταστικά καρό πουκάμισα, γενικά Luke Perry γύρνα στη ζωή μας σε παρακαλώ. Α, ναι συγκέντρωσε 72 βαθμούς, 1 βαθμό μόλις λιγότερο από τα νιάτα της παρέας που κατέκτησαν την κορυφή. Δίκαιο.

2. K.J Apa- Archie Andrews

Ο Archie. Αχ, ο Archie. Γενικότερα είχαμε θέματα μαζί του στη σειρά, τα οποία δεν είναι της παρούσης ωστόσο δεν είμαστε τυφλές, άρα πώς να λείπει από τη λίστα και μάλιστα από την κορυφή; Από την άλλη το πρόσφατο like που έκανε σε fat shaming σχόλιο μείωσε τις πιθανότητες να κατακτήσει την πρωτιά, γιατί όπως πολύ σωστά είπε η Ιωσηφίνα ”Δεν τα σηκώνουμε αυτά”. Συγκέντρωσε 73 βαθμούς και πήρε 10άρι από την Μαριλέλλα.

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on

1. Cole Sprouse- Jughead Jones

*πετάει γκλίτερ, πυροτεχνήματα, χορεύει στον όροφο*

Ο γιος του Ross από τα Φιλαράκια μεγάλωσε. Επαναδιατυπώνω. Ο γιος του Ross χότεψε επικίνδυνα, τόσο που νιώθουμε άβολα όταν τον κοιτάμε σαν λουκουμάκι, γιατί τον ξέρουμε κυριολεκτικά από μια σταλιά παιδάκι. Ο Jughead είναι ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας της σειράς και στο φινάλε μας άφησε με το στόμα ανοιχτό γιατί ΩΜΠΩΜΠΩΜΠΩ, αλλά ας μην κάνω σπόιλερ. Εμείς του χαρίσαμε απλόχερα την πρώτη θέση και 73 βαθμούς.

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Ας κλείσουμε αυτό το post με την μοναδική φωτογραφία που ταιριάζει.

A post shared by Riverdale (@thecwriverdale) on