VIRAL

Εδώ θα βρεις την τέλεια απάντηση, όταν σου ζητούν γυμνές φωτογραφίες

Δεν ξέρω αν και πόσες φορές σου έχει τύχει, αλλά μπορεί να μιλάς με κάποιον και ίσως η κουβέντα να γίνει λίγο πιο "σεξουαλική". Ίσως τότε να σου ζητήσει να του στείλεις μια γυμνή φωτογραφία σου. Μπορεί, πάλι, να μιλάς με κάποιον για κάτι άσχετο, και να σου ζητήσει μια γυμνή φωτογραφία σου. Τέλος, μπορεί να μη μιλάς καν με κάποιον, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΓΥΜΝΗ.

Φοβερό πράγμα η τεχνολογία και το θράσος με το οποίο οπλίζει τους ανθρώπους έτσι;

Όταν και αν, λοιπόν, κάποιος φερθεί τόσο ανάγωγα ώστε να σου στείλει μια δική του γυμνή φωτογραφία, λίγα είναι τα πράγματα που μπορείς να κάνεις: ένα block, ή ένα report ίσως;

Στην περίπτωση όμως, που κάποιος ζητήσει από εσένα να βγάλεις τα ρούχα σου για χάρη του, να φωτογραφηθείς και να του στείλεις μια γυμνή φωτογραφία σου, γιατί να μην τον κοροϊδέψεις και λίγο;

 

Όταν κάποιος ζήτησε από μία κοπέλα στο Twitter γυμνές εικόνες της, εκείνη του έστειλε μια φωτογραφία με το σήμα του “loading”. Όσο εκείνος νόμιζε πως το κινητό του, “φορτώνει” την εικόνα, η κοπέλα απλά γελούσε.

Μάλιστα της ζήτησε να μεταφερθούν σε άλλη πλατφόρμα για να του την ξαναστείλει μπας και καταφέρει να τη δει εκεί. Όταν η Par μοιράστηκε αυτή της την ιστοριούλα στο twitter, οι υπόλοιποι χρήστες την αποθέωσαν και της ζήτησαν αυτή την εικόνα προκειμένου να τη χρησιμοποιούν και οι ίδιοι όταν χρειαστεί.

 

Καλή τύχη μ’ αυτό.