VIRAL

Αυτή η γυναίκα απάντησε με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο στο bullying ενός body shamer

Η Julie Murphy είναι συγγραφέας βιβλίων μυθοπλασίας για νεαρούς ενήλικες. Η δουλειά της έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια από τους New York Times και οι πωλήσεις την κατατάσσουν στη λίστα με τους μπεστ σέλερ Αμερικανούς συγγραφείς. Τα βιβλία της θίγουν πολύ ευαίσθητα θέματα, όπως το fat shaming και τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας. Το τελευταίο της βιβλίο, με τίτλο "Dumplin" θα γίνει σύντομα ταινία από την Disney.

Στη Julie όμως, δεν έχει χαριστεί τίποτα. Έχει κοπιάσει για να φτάσει στο σημείο της καταξίωσης. Το βιβλίο της μιλάει για συγχώρεση, υπεράσπιση των ανθρώπων που αγαπάμε, για τη μάχη κατά των διακρίσεων και κυρίως κατά του body shaming, το οποίο έχει αντιμετωπίσει και η ίδια στη ζωή της. Η τελευταία φορά που κάτι τέτοιο συνέβη δημόσια, ήταν στο λογαριασμό της στο Twitter.

H Julie ανέβασε μία φωτογραφία του βιβλίου, μιλώντας για όλα αυτά που πρεσβεύει αυτό. Ανάμεσα στα σχόλια που έφτασαν σαν απάντηση σ’ εκείνη, ήταν κι αυτό ενός άντρα, ο οποίος έβγαλε την απόλυτη χολή.

Το σχόλιο και ο λογαριασμός του Ryan Sharky T δεν υπάρχει πια- προφανώς τα reports έκαναν τη δουλειά τους όπως έπρεπε- οπότε θα σου μεταφέρω εγώ αυτό που έγραψε:

«Φαντάσου, ήθελες τόσο απελπισμένα να αποφύγεις το γυμναστήριο που έκατσες κι έγραψες μυθιστόρημα»

Η Julie δεν έχασε χρόνο και δεν το έβαλε κάτω. Απάντησε αποστομωτικά στο αδικαιολόγητα επιθετικό σχόλιο του body shamer. «Και τότε μπαίνεις στην μπεστ σέλερ λίστα των New York Times και μετά κάνουν το βιβλίο σου ταινία και πρέπει να ταξιδέψεις σε όλη τη χώρα και μετά ο εκδότης σου σε αφήνει να γράψεις κι άλλα βιβλία. Φαντάσου». Η Julie «έγραψε» ή όπως λένε και στα μέρη της “Julie just kicked some asses”.

Είναι κάπως περιττό να αναφέρουμε πως η συγγραφέας είχε στο πλευρό της τους fans που την υπερασπίστηκαν από την άνευ λόγου άκομψη επίθεση αυτού του άντρα. «Φαντάσου να είσαι τόσο ανασφαλής που να νιώθεις την ανάγκη να προσβάλλεις το σώμα κάποιου γιατί είχε επιτυχία στην καριέρα του. Επίσης φοβάμαι ότι δεν ξέρεις πώς λειτουργούν οι δουλειές. Ότι δηλαδή μπορείς να παρακάμψεις τη δουλειά για να πας γυμναστήριο και πως η συγγραφή είναι δουλειά για κάποιους ανθρώπους» έγραψε μία από τις υπερασπίστριες της Julie κι εμείς επικροτούμε.