CELEBRITIES

Η Υρώ Λούπη αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τον Σωτήρη Καλυβάτση

ndp photo agency

Δίπλα στη λέξη άνεση, βάλε «Υρώ Λούπη». Η ηθοποιός που πολλές και πολλοί από εμάς συμπαθήσαμε ιδιαίτερα ως Δώρα στο «Βέρα στο Δεξί» είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δεν έχει προκαλέσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή. Και είναι και απόλυτα ειλικρινής, όπως αποδείχθηκε, και cool.

Σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους με αφορμή τα γενέθλιά της, η ηθοποιός χωρίς κανέναν ανόητο δισταγμό είπε την ηλικία της «τον αριθμό των είμαι 47 ετών, δεν κρύβω τα χρόνια μου». Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο προσωπικό της δεδομένο για το οποίο ήταν αποκαλυπτική.

Η γκάφα έγινε υπέροχα. Όταν μία εκ των δημοσιογράφων ρώτησε την Υρώ Λούπη πως αισθάνεται που την έχουν περάσει για ταίρι του Σωτήρη Καλυβάτση, ενώ είναι απλά φίλοι, η ηθοποιός, άνετη, απάντησε: «Όχι, δεν είμαστε καλοί φίλοι! Είμαστε ζευγάρι και δεν με πειράζει καθόλου! Είναι ένας άνθρωπος που επέλεξα και είμαστε μια χαρά. Είπαμε ότι είμαστε μαζί, τελείωσε, δεν θέλουμε να το βγάζουμε μπροστά αυτό, δεν πιστεύω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται». Και κάπως έτσι, βγήκε το λαβράκι.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency