CELEBRITIES

Το πρώτο μήνυμα του Ηλία Βρεττού μετά το τροχαίο

NDP Photo Agency

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Ηλίας Βρεττός μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας. Ο τραγουδιστής καθόταν στη θέση του συνοδηγού ενώ το αυτοκίνητο οδηγούσε μία φίλη του που για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί ανέφεραν πως δε διατρέχει κανένας από τους δύο κίνδυνο για τη ζωή τους και πως η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή.

Ο τραγουδιστής έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά από την περιπέτεια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Αφού ζω όλα καλά. Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.» Με αυτή τη λεζάντα συνόδευσε τη φωτογραφία του τραγουδιστή.

 

Ο μάνατζερ του τραγουδιστή, Λούκας Καραγιάννης μίλησε στην εκπομπή Happy Day και ανέφερε τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είναι πολυτραυματίας. Είναι σταθερή η κατάστασή του. Είναι υπό παρακολούθηση. Θα έχουμε νεότερη ανακοίνωση μετά τις 10 από τους γιατρούς του, ώστε να πάρετε πλήρη εικόνα για την κατάστασή του. Δεν έχουμε ακόμη την πλήρη εικόνα. Θα γίνει ιατρικό συμβούλιο μετά τις 10. Δεν υπάρχει κάποιο χειρουργείο για τώρα το πρωί. Προς το παρόν δεν έχω τέτοια ενημέρωση».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency