CELEBRITIES

Θυμάσαι το αγοράκι από το The Ring; Δες πώς είναι σήμερα

O David Dorfman ήταν μόλις 9 χρονών όταν άφησε το σημάδι του σε μία από τις αξεπέραστες mainstream horror ταινίες των τελευταίων δεκαετιών. Υποδύθηκε τον γλυκούλη πλην creepy γιο της Naomi Watts στο "The Ring".

Ο Aiden φώναζε τη μαμά του με το μικρό της όνομα (Rachel) και αν θυμάσαι, ήξερε πολλά γι’ αυτή την κακούργα τη Samara. Κλασική τρομαγμένη και τρομακτική κινηματογραφική φατσούλα ο Dorfman. 

Αλήθεια, τι κάνει σήμερα; Μήπως θυσιάστηκε σαν πεταλουδίτσα στο καυτό φως του Χόλιγουντ, όπως πολλά ακόμα “παιδιά-θαύματα” που δεν κατάφεραν να διαχειριστούν την υπερβολική δημοσιότητα σε τόσο μικρή ηλικία; ‘Η μήπως η βιομηχανία πήρε ό,τι αναλώσιμο ήθελε από εκείνον και τον πέταξε έξω;

Ευτυχώς, στην περίπτωσή του δεν συνέβη τίποτα από τα δύο.

Ο David Dorfman είναι πλέον 24 ετών. Συνέχισε να ασχολείται με το υποκριτικό άθλημα βαριά μέχρι το 2010 (εδώ τον βλέπεις στο Zombie Roadkill). Κατόπιν εγκατέλειψε κι αφοσιώθηκε στις σπουδές του με τεράστια επιτυχία. Αποφοίτησε από το UCLA σε ηλικία μόλις 17 ετών (μπήκε στα 13!) και μετά συνέχισε στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, όπου σήμερα φοιτά στο 3ο έτος.

Ο τετραπέρατος David είναι σήμερα κάπως έτσι:

Wow I can't believe this is the kid from #thering and #thetexaschainsawmassacre Aweee still cute. #daviddorfman

A photo posted by Drealivingdeadgirl (@drealivingdeadgirl) on