CELEBRITIES

H απάντηση του Γιώργου Μανίκα για τη συμμετοχή του στο Survivor

Ο Γιώργος Μανίκας, εκτός από κολλητός του Διάσημου του Survivor, Στέλιου Χανταμπάκη, ήταν ένας από τους πρώτους υποψήφιους παίκτες για το ριάλιτι αντοχής του ΣΚΑΙ. Το όνομά του ακούστηκε αρκετά τότε, αλλά και τώρα, αφού κάποια δημοσιεύματα τον επαναφέρουν στο προσκήνιο ως έναν από τους τρεις celebrities που θα μπουν στο παιχνίδι προσεχώς.

Το μοντέλο δεν είχε κάνει καμία σχετική δήλωση, ώσπου εμφανίστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το ακόλουθο βίντεο:

Όπως εξηγεί και ο Γιώργος Μανίκας, ο λόγος που δεν έλαβε συμμετοχή στο Survivor ήταν το ότι είχε υποσχεθεί στο μικρό του γιο, Άγγελο- Ιωάννη, να είναι ”παρών” στα γενέθλιά του.

Ο γλυκός μπαμπάς έγραψε χαρακτηριστικά: “Αύριο ο άνδρας της ζωής μου, η ζωή της ζωής μου, ο AJ γίνεται 4! Πριν αρκετές μέρες έπρεπε να αποφασίσω αν θα τον αφήσω για αρκετό καιρό και να πάω στα ξένα. Του ζήτησα να αποφασίσει εκείνος ό,τι ήθελε άσχετα από το προσωπικό όφελος που θα είχα. Το μόνο που μου ζήτησε είναι να είμαι εδώ στα γενέθλιά του γιατί θα του έλειπα πολύ στο party που θα έκανε αν δεν ήμουν. Και έτσι έκανα! Σ’αγαπάω AJ-Μπίνο Άγγελε-Ιωάννη Μανίκα”!