CELEBRITIES

Ο Στέλιος Χανταμπάκης απαντάει στα σχόλια περί δικής του κλίκας στο Survivor

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης απέκτησε αρκετούς θαυμαστές αλλά και haters. Οι τελευταίοι έχουν να του προσάψουν πως ήταν ο "εγκέφαλος" της περίφημης κλίκας των Διασήμων που ήθελε να βγάλει από το παιχνίδι τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ο παρουσιαστής έδωσε την δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, που κυκλοφορεί το Σάββατο.

“Είδατε ένα σήριαλ όπου είχα το ρόλο του κακού”, είπε χαρακτηριστικά. “Στο παιχνίδι έκατσα κάτι λιγότερο από 2μιση μήνες. Για παράδειγμα, δεν είδατε ποτέ κάποια αντιπαράθεση μου με την Ειρήνη -εκτός από την ατυχή στιγμή με το μαγιό- κι ας γιγαντώθηκε μια κατάσταση από την στιγμή που με ψήφισε. Οι 3-4 κακές στιγμές που βγήκαν ήταν  κακές στιγμές, αληθινές και ανθρώπινες που συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Δεν πήγα ποτέ και σε κανέναν να επιβάλλω πως θα παίξει ή πως θα κινηθεί στο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Από την πλευρά μου προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δείχνοντας μπροστά στις κάμερες συμπάθειες και αντιπάθειες. Όπως στην πραγματική μου ζωή. Τακτική, θα ήταν να κρατήσω μια ουδέτερη στάση, να κινηθώ με σχέδιο και διπλωματία. Έκανα την επιλογή μου, έπαιξα και έχασα. Αυτό είναι όλο” .

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θεωρεί πως φταίει το μοντάζ για το γεγονός ότι κάποιοι τον θεώρησαν διπρόσωπο και κακό, ο Στέλιος Χανταμπάκης απάντησε: “Σίγουρα υπάρχουν πολλές στιγμές που δεν έχετε δει. Εκ των υστέρων κατάλαβα, ότι δεν προστάτευσα τον εαυτό μου όσο θα έπρεπε. Αυτός όμως είναι χαρακτήρας μου. Αυθόρμητος. Φυσικά και έχω κάνει λάθη”.