CELEBRITIES

Σοφία Καρβέλα: Διακοπές στη Μύκονο μαζί με τους καταπληκτικούς γιους της

Sofia Karvela/Instagram

Πριν από λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα απολάμβανε τις διακοπές της στη Φλόριντα, μαζί με την οικογένεια της. Μάλλον, όμως, η Φλόριντα δεν ήταν αρκετή, και η πανδημία δεν στάθηκε εμπόδιο για τη Σοφία Καρβέλα και τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά. Τι να συγκριθεί με τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι; Έτσι λοιπόν, τίμησαν και φέτος την πατρίδα.

Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, λοιπόν, βρίσκονται Ελλάδα για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Συγκεκριμένα, οι δυο τους, μαζί με τα δυο τους αγοράκια, είναι εδώ και λίγες μέρες στο νησί της Μυκόνου. Δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν να περάσουν ένα μέρος των διακοπών τους εκεί, καθώς έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί. Χρόνια τώρα. Η Σοφία Καρβέλα, φυσικά, έχει ξεκινήσει ήδη τις αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ρίξε μια ματιά στις επιλογές των outfits που έκανε και εμπνεύσου για τις δικές σου διακοπές.

Η Σοφία Καρβέλα με άκρως καλοκαιρινό outfit

Η Σοφία Καρβέλα επέλεξε μια μπλε λινή πουκαμίσα, που ταιριάζει απόλυτα με τα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων. Ως σχεδιάστρια μόδας, με δική της εταιρία ρούχων πλέον, στηρίζει και με το παραπάνω, Έλληνες σχεδιαστές. Η πουκαμίσα ανήκει στην καλοκαιρινή συλλογή του ελληνικού brand Paradi Athens. Με makeup-free look και ανέμελο hairstyle, λοιπόν, η Νεοϋορκέζα (πλέον) στιλίστρια, έκανε το ξεκίνημα των διακοπών της στο αγαπημένο της νησί.

Με Bikini set και κοσμήματα ελληνικής υπογραφής

Η Σοφία μάς χάρισε ακόμα πολύ καλοκαιρινή εμφάνιση και απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι fan και θερμή υποστηρικτής Ελλήνων σχεδιαστών. Αυτή τη φορά, βρέθηκε σε γνωστό beach bar στη Φτελιά. Για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της στην παραλία, επέλεξε μαγιό της ελληνικής εταιρίας HOLYDAY.

Φυσικά, οι διακριτικές αλλά chic στιλιστικές λεπτομέρειες δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από μια τέτοια minimal εμφάνιση. Ολοκλήρωσε το beachwear outfit της με κολιέ και σφυρήλατα βραχιόλια μπράτσου. Τα κοσμήματα υπογραφής Περικλή Κονδυλάτου, είναι εμπνευσμένα από την ελληνική αρχαιότητα και αντλούν έμπνευση από χαρακτηριστικά θεϊκά σύμβολα του Απόλλωνα, του Δία, του Ποσειδώνα και του Ερμή.

Η ώρα του παιδιού

Η Σοφία Καρβέλα δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους fans της στιγμιότυπα με τους δυο γιους της. Απαθανατίζοντας τον Νέστορα και τον Νίκο να παίζουν στην άμμο, έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας: «Αυτές τις φωτογραφίες θα τις βλέπω όταν όλα μοιάζουν σκοτεινά και ανυπόφορα. Υπάρχει τόση ομορφιά στην φύση».

Φυσικά, η Άννα Βίσση δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο αντίκρισμα των δυο της αγαπημένων εγγονιών, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Οι καλύτεροι».