CELEBRITIES

Η Serena Williams πεθύμησε ιταλικό φαγητό και ο καλός της την πήγε στη Βενετία

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας, ο δικός μας ο έρωτας, η δική μας, η αγάπη. Ναι, μπορεί ο συνιδρυτής του Reddit και η αστέρας του τένις να μην γνωρίζουν τον Θέμη Αδαμαντίδη, όμως αυτό που τώρα τους συμβαίνει μπορεί να αποτυπωθεί σε στίχους μόνο με αυτό το τραγούδι («Απόλυτος έρωτας» 1996, σε στίχους και μουσική Δημήτρη Γκούμα). Κάθισε αναπαυτικά, άκουσε τι συνέβη και θα καταλάβεις. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Alexis Ohanian είναι η ιδιοφυΐα του διαδικτύου και επενδυτής που τον περασμένο Νοέμβριο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, τενίστρια, Serena Williams. Η τελευταία, είναι η σημαντικότερη παίκτρια τένις στον κόσμο, διατηρώντας την πρωτοκαθεδρία (πρώτη θέση στον Οργανισμό Τένις Γυναικών) επί 15 ολόκληρα χρόνια. Μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί, την Alexis Olympia η οποία γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η ευτυχισμένη οικογένεια που μένει στη Φλόριντα των ΗΠΑ πέρασε ένα Σαββατοκύριακο που δύσκολα μπορούν να απολαύσουν άλλοι άνθρωποι. Μπορεί η Serena Williams να μην έχει αφήσει στην άκρη τη ρακέτα της, όμως δεν απολαμβάνει το ποιοτικό φαγητό. Σύμφωνα με τον σύντροφό της, η Serena Williams πεθύμησε ιταλικό. Κι ενώ κάθε άνδρας που αγαπά την γυναίκα του και θέλει να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες της, θα αναζητούσε το καλύτερο ιταλικό στην πόλη, ο Alexis σκέφτηκε διαφορετικά. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το αυθεντικό άλλωστε… Ναι καλά καταλάβατε, ο κύριος Orhanian πήρε την αγαπημένη του και βρέθηκε στην ονειρική Βενετία.

She wanted Italian for dinner, so…

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

 

«Ήθελε ιταλικό για δείπνο, οπότε…» γράφει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πλάι σε φωτογραφίες του με την Williams σε κάποιο κανάλι της Βενετίας. Μαζί τους και η λίγων μηνών κόρη τους, αφού στις αναρτήσεις του, ο επιχειρηματίας αναφέρεται στην οικογένειά του και όχι απλά στην σύζυγό του.

Last night was a blur.

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

Η οικογένεια Ohanian αποχαιρέτισε την μαγευτική Βενετία, δηλώνοντας ενθουσιασμένη από την ιδιαίτερα ομορφιά της. «Θα επιστρέψουμε εδώ, το δίχως άλλο» σχολίασε ο Orhanian που όμως πρόσθεσε «όμως πρέπει να δουλέψουμε…».

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!