CELEBRITIES

Σάσα Σταμάτη: «Με τον Ουγγαρέζο είχαμε βριστεί πολύ άσχημα»

ndp

Λίγο πριν φύγει για τη Μύκονο όπου θα περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Σάσα Σταμάτη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που απάντησε, μία αφορούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον οποίο για μια περίοδο είχαν απομακρυνθεί.

Η απομάκρυνση ήταν απόρροια ενός μεγάλου καυγά τους για τον οποίο μίλησε η Σάσα Σταμάτη στο περιοδικό. «Με τον Δημήτρη είχαμε τσακωθεί. Είχαμε βριστεί πολύ άσχημα, και μάλιστα για μια βλακεία. Ήταν και η Φαίη με τον Γιώργο μπροστά και γελάγανε στην αρχή. Μετά που κατάλαβαν πως το εννοούσαμε, έκαναν τα πάντα για να μας τα βρουν» είπε η δημοσιογράφος που στο παρελθόν μοιραζόταν τις θέσεις του πάνελ των εκπομπών της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η ίδια συνέχισε εκφράζοντας την εκτίμησή της για τον πρώην συνεργάτη της λέγοντας: «Αλλά τον αγαπάω, τον εκτιμώ και θεωρώ ότι είναι από τους λίγους ανθρώπους στην τηλεόραση που μπορεί από το να μιμηθεί τον Ηλία Ψινάκη, μέχρι και να κάνει μία σοβαρή πολιτική ανάλυση. Είναι καλλιεργημένος και δουλευταράς».

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency